Foto-update #56

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

20151019_150219

Toen ik bij Blokker deze theedoos in afslag zag staan kon ik er niet aan weerstaan.

20151020_112400

Er kwamen ook weer enkele leuke pakketjes via de post. Een envolop vol met bladwijzers dankzij de Bladwijzer-actie van Boekenfans bijvoorbeeld. Die linkse heeft een super tof 3D-effect

detochgeenorechiettepesto
Een kookboek recenseren betekent automatisch ook nieuwe receptjes uitproberen. Dit gerecht kwam uit  Pasta, risotto en gnocchi

20151022_133216

Met deze wallpaper word ik steeds meteen goedgezind zodra ik de laptop opstart.

20151023_104419

Het zomers tafelkleed werd omgeruild voor deze herfsttinten en dus hoorde er ook een nieuw bloemstukje op te staan. Al is het in dit geval eigenlijk een potpourri-stukje 😉

20151023_182334

Het was ook weer tijd voor een volgende knutselmiddag met mijn creatieve vriendinnen én dus kwam het er eindelijk van om aan mijn kerstkaarten te beginnen. Ik moet er ‘slechts’ 34 maken dus ik weet nog wel even wat te doen.

20151024_110440

Een cadeautje voor mijn schoonmoeder die als verjaardagsgeschenk elke maand in de bloemetjes wordt gezet. Nu is een maïskolf natuurlijk geen bloem maar het groeit wel en het is deels groen én super schattig. Vooral die laatste deed me de ‘regels’ overtreden.

20151025_140824

Ik ben echt super gelukkig met het eindresultaat van de volgende DIY. Dit is waarschijnlijk mijn favoriet van alle projectjes tot nu toe én hier zie je alvast één voorbeeld. Ik heb me wel een klein beetje laten gaan en heb er meteen enkele gemaakt. Bovendien ben ik van plan om er nog een aantal bij te maken zodra ik daar de tijd voor vind.

hardeliefdemeredithwild

Vermits ik twee exemplaren van dit boek heb ontvangen wil ik één van jullie daar gelukkig mee maken. Als je interesse hebt voor dit boek moet je zeker hier eens kijken hoe je er kans op kan maken.

20151030_164459

Een vriendin vroeg op Facebook bij wie ze met haar kindjes mocht komen aanbellen op Halloween. Nu hebben we doorgaans geen snoep in huis, maar dit keer maakte in een uitzondering met deze vruchtbare potjes grond. Ik heb er voor alle zekerheid maar even bij vermeld dat het eetbaar was want ze keken zeer bedenkelijk naar dat ‘zand’. 🙂

20151030_190947

Ik probeerde een receptje uit dat ik in de folder van een supermarkt zag staan en dat bleek erg lekker te zijn. Een gratin met zoete aardappelen, gehakt (de volgende keer maak ik hem met quorn) en geraspte courgette met kruidenkaas bovenop.

20151031_153223

En toen was het eindelijk zover … De Boekenbeurs is er weer én ik ging er naar toe. Leuke draagtassen (ondertussen heb ik er drie verschillende), een supertoffe ontmoeting met Julie Kagawa (daar konden jullie gisteren mijn verslag al van lezen én een massa boeken.

20151031_140626

Tja, lezen is dus echt wel goed voor de conditie hé. Als je met dit gewicht naar huis toe gaat krijgen je armspieren een serieuze training.

6 gedachten over “Foto-update #56”

    1. Ik had beter meteen ook een Timeturner aangeschaft. Vraag me echt af hoelang het zal duren voor ik ze allemaal gelezen én gerecenseerd heb. 🙂

  1. Die potjes grond zien er echt superleuk uit als snoep voor Halloween. Ooh en die Boekenbeurszakken <3 Ik ga normaal deze vrijdag mijn slag gaan slaan 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.