Facts about me #6

facts-about-meDat ik graag naar F.A.C.T.S. ga wisten jullie al. Het leek me echter een leuk idee om nog eens wat persoonlijke feiten met jullie te delen. Op deze blog komen jullie immers vooral veel boek-gerelateerde zaken over me te weten maar wisten jullie dit al ….

sandalen1. Misschien ken je ze wel. Van die situaties die je in een film ziet en je meteen doen denken ‘dat gebeurt  echt nooit in het echt’ … tja, blijkbaar heb ik dan toch lichte Bridget Jones – neigingen want enkele jaren terug slaagde ik er in om een hele voormiddag met 2 verschillende sandalen in het dorp boodschappen te gaan doen.

2. Tijdens mijn allereerste bezoek aan Werchter – het festival dat hier in België telkens de grote zomervakantie lijkt in te zetten had ik een stom ongeluk. We liepen zigzag tussen de tenten op het campingterrein door naar onze eigen tent toen ik plots iedereen opzij zag springen. Mijn eigen reactiesnelheid is iets trager en ik had ook helemaal niet door waarom ze dit deden tot er een frisbee tegen mijn neus knalde én ik achterover viel. Blijkbaar was het toch iets ernstiger dan ik dacht vermits mijn neus nu (vele jaren later) nog steeds af en toe blauw wordt.

3. Sommige gelakte nagels zijn heuse kunstwerkjes. Ik vind het knap dat men dit kan én soms zelfs mooi om bij iemand anders te zien maar zelf gebruik ik nagellak dus enkel om een gaatje in een panty te stoppen. Tot daar mijn creatieve vaardigheden met nagellak.

4. Ik vind het heel vreemd om een gesprek met iemand te voeren die een zonnebril opheeft vermits ik dan door de reflectie tegen mezelf lijk te praten.

5. Blijkbaar ben ik niet zo goed in wegsmijten als ik dacht. Zolang iets gerecupereerd kan worden of tot iets anders verwerkt … tja, dan blijft het blijkbaar liggen. Kleedjes die net niet fatsoenlijk genoeg meer zijn om mee op straat te komen worden dan een japon. Wanneer het bovenstuk van een pyama stuk gaat kan de broek nog perfect gedragen worden met iets anders. Dat telt omgekeerd uiteraard ook en daardoor heb ik binnen de kortste keren een Mix & Match collectie aan nachtkledij. 🙂

6. Mijn geheugen wordt echt slechter. Dat heb ik ongetwijfeld al eens eerder vermeld. Maar ik merk het ook bij het bloggen. Waar ik als tiener en prille twintiger een boek helemaal kon navertellen – zelfs jaren later, weet ik nu enkele maanden later soms al niet meer zeker wat de namen van de hoofdpersonages waren en in welk dystopisch verhaal er wat gebeurde.

7. Wanneer ik deze blog aan het inplannen ben, ben ik ook volop aan het uitkijken naar een midweek Centerparcs. We kijken  thuis allebei enorm uit naar enkele dagen rust en recuperatie-tijd. Rustig een kleine wandeling maken, gezelschapspelletjes spelen, uitslapen (of dat toch alleszins proberen). Sommige mensen zijn dan vooral bezig met welke kleding ze zullen inpakken. Ik ben me vooral aan het afvragen hoeveel boeken ik zou kunnen meenemen. Normaal beperk ik me tot twee fysieke boeken én mijn ereader, maar vermits er nog heel wat recensieboeken op me staan te wachten neem ik dit keer waarschijnlijk een hele stapel fysieke boeken mee.

6 gedachten over “Facts about me #6”

    1. Die data ga ik meteen in de agenda zetten. Al liggen ze wel heel dicht bij de Antwerp Convention die doorgaans in dezelfde maand wordt georganiseerd.

  1. Ik heb me wel eens gewaagd aan nailarts. Zelfs met striper, steentjes, verschillende kleurtjes etc. maar ik ben er gewoon niet goed in. Komt nog bij dat ik heel perfectionistische ben, dus als het een beetje scheef zit wil ik het er het liefste weer af halen hihi 🙂 Wat fijn dat jullie er binnenkort even tussen uit gaan. Heerlijk zo. Zo gaan wij binnenkort naar een concert en hebben we daaraan een hotelovernachting geplakt..

    1. We zijn net terug thuisgekomen, dus ik ga me nu een hele hoop blogposts lezen en mails beantwoorden. 😉 Wat leuk dat jullie op die manier nog wat langer van dat uitstapje kunnen genieten. Ik vind het zelf ook leuk omdat vakantie-gevoel nog wat te rekken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.