Right here Right now #13

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Het boek dat ze las, een serie die ze volgde, een schrijfproject waar ze op dat ogenblik aan werkte, … Op zich een vrij eenvoudig concept, maar ik vond het een heel leuk ideetje. Het leek me dan ook een tof idee om jullie eventjes te laten weten waar ik mee bezig ben op het moment dat ik deze blogpost aan het inplannen ben.

Boek

Momenteel ben ik Getemd van Emma Chase aan het lezen. Jammer genoeg is het de laatste tijd wat druk en kan ik dus niet in één keer doorlezen. Dat doe ik namelijk het liefste vermits ik niet gewoon ben om telkens maar enkele bladzijden te kunnen lezen.

twilight-car-accidentFilm

Ik kijk nog steeds vrij weinig films maar de laatste tijd heb ik toch enkele gezien. De recentste was Twilight vermits ik met mijn nichtje tijdens de herfst de films opnieuw bekijk. Eergisteren zijn we dus alvast gestart met de eerste film uit de saga. Eerder lukte het me ook EINDELIJK om naar Snowpiercer te kijken. Nu snap ik ook waarom Vanessa daar zo enthousiast om was.

Outlander 2014Serie

Volgens mij is dit vrijwel hetzelfde als afgelopen maand. Ik kijk immers nog steeds naar Outlander en Supernatural. Ondertussen ben ik wel aan het vijfde seizoen van Supernatural kunnen beginnen. Zo leuk dat ik die gewoon bij de bibliotheek kan gaan lenen.

Muziek

De laatste tijd staat er niet zo vaak muziek op maar toch ben ik vrij vaak aan het luisteren zonder dat de radio of cd-speler op staat. Tja, dat klinkt een beetje vreemd maar mijn echtgenoot is volgt pianolessen en oefent thuis dan ook zijn nummers in. Ik heb dan ook nog het geluk dat hij stukken speelt die ik zelf ook mooi vind.

Royals van Llorde
Soundtrack van Jurrasic Park
Comptine d’un autre été : l’ après-midi (Amelie Poulain soundtrack)
My immortal van Evanescence
Fear not this night (thema van Guild Wars 2)
Starlight van Muse
Het Zwanenmeer
The Scientist – Coldplay
Beating Heart – Ellie Goulding (Soundtrack Divergent)

quichebroccoligerooktezalmMenu

Deze week staat er ondermeer een vegetarische ovenschotel op het menu, maar ook een herfstsalade met gekruide oven-aardappels, een quiche met broccoli en gerookte zalm, couscous met groentenmix en kip, …

Aanwinst

Mijn laatst aangekocht boek is ‘Middernacht’ van Nora Roberts. Ik heb geen flauw idee wanneer ik ooit de tijd ga vinden om mijn verzameling Nora Roberts-boeken te lezen, maar vind het wel een heel leuk idee dat ze binnen handbereik op me staan te wachten.

Recent gelezen blogpost

Wanneer ik dit opstel moet ik nog de blogposts van vandaag lezen, momenteel is mijn recentst gelezen blogpost dan ook dit stuk van Annelies waarin ze haar nieuwe agenda toont.

fotoupdate1Recentst ingeplande blogpost

Dat is de foto-update die eergisteren verscheen. Deze middag wil ik ook nog de blogpost van zondag inplannen en dan nog wat vooruitwerken voor de komende weken.

potlodenetuiRecentst creatieve project

Goh, dat zijn er enkele. Een handig oprol-etui voor mijn kleurpotloden, maar ook een allereerste zelfgemaakte handtas, een kaartje voor mijn moeke haar verjaardag, een DIY-project dat nog moet verschijnen op de blog én bladwijzers. Tussen het lezen en de huishoudelijke klusjes door ben ik dus nog vrij creatief bezig geweest. Oh ja, ik heb ook nog enkele sjaals afgewerkt. Een creatieve maand dus.

 

Geschreven

Hmm, dit is dan weer minder spectaculair. Een heel deel blogposts en recensies, weekmenu’s, boodschappenlijstjes, To Do-lists, verjaardagskaarten, mails, …

4 gedachten over “Right here Right now #13”

  1. Leuke invulling weer! De muziek van Yann Tiersen is heerlijk 🙂
    Ik moet zelf ook maar weer eens een blogpost schrijven over waar ik me mee bezig houd.

  2. Leuk overzichtje. Je hebt me op ideeën gebracht met je recepten. Heb wel weer eens zin om zelf een quiche te maken. Leuk dat oprol etui, zoiets wil ik nog ooit een keertje voor mijn brei- en haaknaalden maken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.