Foto-update #55

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

beschadigdboekpost

Zo kreeg ik een postpakket met daarin een boek dat na het openen meteen de Florence Nightingale in me opriep.

tic-tac-minion
Eindelijk kwam ik ze een keertje tegen in de supermarkt.

saladekrokantegeitenkaas
Nadat ik volgens jaarlijkse herfst-traditie met mijn nicht opnieuw naar Twilight keek gingen we samen ook nog iets lekker eten. Nee, geen ravioli met champignons maar wel deze lekkere salade met krokante geitenkaas.

rekening
Iedere keer dat ik zo’n rekening betaal denk ik ‘Daar zou ik zoveel boeken van kunnen kopen

saladeenboek
Alleen thuis betekent meestal dat ik tijdens het avondeten aan het lezen ben.

bladwijzeractieboekenfans
Ik deed mee aan de Bladwijzer-actie van Boekenfans en verstuurde een pakket met twee zelfgemaakte én enkele gekochte exemplaren.

veggieovenschotel
Dit veggie-gerecht ziet er misschien niet zo geweldig uit maar het is wel super lekker. Zelfs de dag nadien als koude lunch.

middernachtnoraroberts

Dankzij een nieuwe Nora Roberts-actie bij het Kruidvat werd mijn collectie weer wat groter.

hetstillezusjevaleriegeary
Dit boek kreeg ik onverwachts toegestuurd, het is vrij lang blijven liggen vermits ik er nooit zin in had. Maar toen ik plots ziek werd en mijn stem verloor leek het me wel toepasselijk om een boek met deze titel te lezen.

verjaardagsbrunch
We gingen naar een heerlijke brunch om mijn broer en schoonzus hun verjaardagen te vieren. Eigenlijk vind ik het wel heel tof dat mijn schoonzus ook graag creatief bezig is en nieuwe gerechten uitprobeert.

bezoekscar
Onverwachts bezoek van de buren … of toch van hun jongste kat. Met die blik zou je ze zo willen adopteren.

zelfgekweektedruiven

Alweer eten! (ik hoor het jullie al denken) én dat terwijl ik toch echt een booknerd ben in plaats van een foodie. Een vriend van mijn vake had echter zelf druiven gekweekt én die waren echt ontzettend lekker. Een groot verschil met de druiven die ik meestal bij de supermarkt koop.

funnydoorsign
Ik moest echt lachen om deze melding die in de wc’s van een restaurant in Mechelen op de deur hing.

postzwartraafje

Iedere keer dat er zo’n pakketje voor Zwartraafje-komt word ik helemaal blij.

verjaardagskaartfiets
Hoog tijd voor een nieuw verjaardagskaartje.

kittenapartement
Ik mocht ook weer even Mrs Dolittle spelen én de katjes van de buren eten geven. Vermits het onderste katje veel te snel eet én vervolgens ook het eten van zijn vriendje naar binnen werkt hebben ze hier een kattenflat. 🙂

unicorns

Dit weekend was het jaarmarkt bij ons in het dorp en dus gingen we ook even over de kermis. Gewoon even de sfeer opsnuiven want we hebben niets gedaan.Ik moest echter meteen aan Ellis denken toen ik deze zag liggen.

7 gedachten over “Foto-update #55”

  1. 1.Restaurant Kardinaal toevallig als ik zo kijk naar het mijtertje?
    2. Nog altijd kei-jaloers op de postpakketjes die je krijgt
    3. Supermooi verjaardagskaartje
    4. Echt leuk die ‘kattenflat’

    1. Ja hoor, het zijn de mensen van Il Cardinale die gevoel voor humor hebben. 🙂 Ik heb net opnieuw een leuk pakketje gekregen dankzij de bladwijzer-actie van Boekenfans. Heel benieuwd naar wat daar in zit, maar dat toon ik zeker in een volgende Foto-update. Merci voor het compliment, nu maar hopen dat de jarige er ook gelukkig mee was.

  2. Oh man, die kattenflat is misschien wel een idee voor onze katten! We hebben precies zo’n tafeltje met twee planken ook nog!

    Leuke foto’s, en eten en boeken gaat prima samen (maar beter niet tegelijk. Ik heb hier en daar wat chocoladevlekken in boeken zitten. Toch jammer.).

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.