Foto-update #54

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

kaartpralinesMijn moeke was jarig dus ging ik aan het knutselen en maakte een op maat gemaakt kaartje en deze pralines met een witte chocoladeroom-vulling. Je wil trouwens niet weten hoeveel cholesterol er zich in dit steelpannetje bevindt.

20150922_122154En plots lag er soep tussen de post. Nooit verwacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar gelukkig ging het wel om Royco-post en moest ik dus niet de hele gaan gaan opnemen. De nieuwe pompoensoep was best wel lekker maar ik ben vrij zeker dat ik hem niet meteen zelf in huis zal halen vermits ik nu eenmaal een groter fan ben van verse soep.

20150924_121008Ook dit pakketje kwam aan met de post. Het is een bestelling van knutselmateriaal die me binnenkort van pas gaat komen wanneer ik aan één van de volgende diy-projecten begin.

20150927_125820Onlangs ontleende ik nog is een kookboek in de bibliotheek en ik vond het heel grappig om aan de hand van deze Disney-memobriefjes te ontdekken welke de vorige lener heeft uitgeprobeerd.

 

 

hasseltseptember2015Samen met mijn nichtje ging ik naar Hasselt. We waren allebei niet in vorm maar hebben desondanks wel genoten van elkaars gezelschap en de lekkere adresjes die we hebben ontdekt. Oh ja, ik ben degene die braaf een thee dronk tijdens de lunch in Quiche Café, maar vervolgens wel een super lekkere Don Corleone Bagel at. Om 3u was ik iets minder braaf en proefde bij Tarte Tatin van deze chocoladetaart

zonnestraalkaartHet begint hier ondertussen eerder een post-update te worden. Onverwachts kreeg ik immers een heel leuk kaartje in de bus gevonden én blijkbaar kwam die lieve wens al meteen uit.

 

20151001_121343Ook nieuw leesvoer paste gelukkig door de brievenbus. Binnenkort kan ik dus in dit boek beginnen.

 

20151001_124404Eigenlijk is dit een eenvoudig boeketje van Aldi, maar door de stelen kort te wieken en het zelf opnieuw te schikken in een bloempotje zag het er plots veel voller uit.

20150930_180140Zie hier … mijn allereerste handtas. Nu ja, de eerste zelfgemaakte handtas. Waar ik in september 2014 begon met een gsm-tasje en vervolgens een mini-toilettas, heb ik me nu aan een handtas gewaagd. De motivatie was het boek ‘De fantastische tas’ dat ik mocht recenseren. Die recensie verschijnt binnenkort op de blog, maar jullie kunnen nu dus alvast één van de handtassen uit het boek bekijken.

wenduineseptember2015Gelukkig bleef het mooie weer nog een tijdje duren want in het weekend gingen we met mijn ouders, broers en schoonzussen naar de zee om moeke haar verjaardag te vieren. Uiteraard is zo’n dagje een pak leuker wanneer het weer wat meezit, maar op zo’n mooie dag had ik echt niet durven hopen. Ik heb zelfs een rood gezicht overgehouden danzij een stralende strandwandeling. Na die leuke maar vermoeiende dag is het vandaag tijd om te rusten én uiteraard ook te lezen.

7 gedachten over “Foto-update #54”

  1. Moet heel leuk zijn als je thuiskomt en zo’n post in je bus vindt ! En die handtas, helemaal mijn ding ook, zowel qua kleur als vorm.. goed gedaan !!

  2. Bij ons lag die soep ook in de brievenbus maar heb hem nog niet geprobeerd, ben ook meer voor de verse soep. Die chocoladetaart ziet er trouwens wel geweldig uit!

  3. Leuke foto’s! Nog gefeliciteerd met je moeders verjaardag. Altijd gezellig zo’n bloemetje op tafel, ik mag ook graag wat bloemen voor mezelf halen. Maar krijgen is natuurlijk nog leuker 😉

    1. Ja hoor, zo’n gekregen boeketje is nog specialer én leuker. Eigenlijk doe ik het maar heel af en toe zo’n boeketje voor mezelf kopen. Ik ben dan ook blij dat de bloemetjes nog steeds staan. Als ze het nog enkele dagen volhouden dan heb ik er twee weken lang plezier van gehad.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.