Auteurs met dubbele namen

auteursmetdubbelenamenEen tijdje geleden viel het me plots op dat vrij veel auteursnamen een combinatie van twee namen zijn. Bij sommige is dit een logisch gevolg vermits ze een schrijversduo vormen, maar bij anderen is dat helemaal niet het geval. Ik besloot om mijn boekenkast eens wat nauwkeuriger te bekijken én ging op zoek naar deze ‘dubbele namen’. Tja, echt elk excuus is goed om weer eens in mijn boekenkasten te kunnen wegduiken. 😉

Deze kwam ik in mijn persoonlijke bibliotheek tegen. Denken jullie nog aan andere namen?

Bella Andre
Christina Lauren
Cathy Kelly
Kresley Cole
James Carol
Max Barry
Samantha Shannon
Lara Adrian
Charlaine Harris
Robert Jordan
Lauren Kate
Rachel Caine
John Irving
Elizabeth Gilbert
Emma Chase
Rachel GibsonPP_navy_arrow

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.