One Lovely Blog Award

one-lovely-blogHet ziet er naar uit dat jullie me nog wat beter gaan leren kennen dankzij de Awards die momenteel rondgaan. Eerder deze maand mocht ik al enkele persoonlijke weetjes delen dankzij de nominatie(s) voor de Versatile Blogger Award. Deze week werd ik door Mieke Schepens van Graag gelezen! Genomineerd voor de One Lovely Blog Award. Dankjewel Mieke!

Blijkbaar heeft deze Award een andere naam én een eigen afbeelding, maar verder lijkt hij wel een dubbelganger van de Versatile Blogger Award. Dat merk je heel duidelijk wanner je onderstaande regels leest.

-Je moet de persoon die je genomineerd heeft bedanken met een link naar de blog.
-Je moet de regels weergeven en het plaatje van deze Award.
-Vermeld 7 feitjes over jezelf.
-Nomineer 15 andere bloggers en laat een reactie achter onder een post van de bloggers, zodat ze weten dat ze genomineerd zijn.

Het wordt stilletjes aan een uitdaging om persoonlijke weetjes te bedenken die jullie nog niet eerder gelezen hebben. Hopelijk zijn jullie mijn persoontje nog niet beu geworden want hier volgen er dus nog eens zeven.

1. Staat er in een recept dat je een specifiek merk Piccadillo kruidenmix moet kopen, dan zal ik eerst online is opzoeken welke kruiden er in die mix zitten én vervolgens zelf vanalles uit de schuif halen en mengen. Ja, tijdens dat mengen voel ik me steeds een beetje hekserig. 🙂

2. Ik gebruik geen haardroger en ga dus na het douchen met klam haar slapen, meestal ligt het om 5u super mooi en is het een pak minder tegen dat de wekker afloopt

opstapnatuur3. Ik vind het heel erg leuk om onbekende plekjes en winkels teontdekken in eigen omgeving. Dat kan een melk-automaat zijn waar je verse koemelk kan tappen, of een rustige binnenweg voor fietsers, een mooi stukje natuur, …

4. Als ik iemand in een tweet op iets zie afgeven – dan ben ik steeds meteen bang dat het over mij gaat én wil ik die mensen een mailtje sturen en uitleggen waarom ik iets specifiek doe. Yep, that’s me én nee ik kan het blijkbaar niet afleren.

chewieaugustus20155. Iedere keer dat ik witloof stoof doet het gepiep van Chewie me aan Smeagol’s ‘You’re ruining it‘ denken.

6. Ik kan niet veel geld uitgeven aan badspulletjes. Ja hoor, ik vind die producten van The Body Shop en Rituals lekker ruiken, maar die van bijvoorbeeld Yves Rocher vind ik ook lekker fris en die zijn een pak voordeliger in prijs. Ook aan schoenen kan/wil ik niet teveel spenderen. Voor mij dus geen uitgebreide schoenencolletie en gamma aan geurtjes maar wel …

7. Blijkbaar ben ik niet in staat om beknopt te zijn: blogposts, emails, reacties op anderen hun blogposts … allemaal hebben ze één ding met elkaar gemeen. Ze worden binnen de kortste keren veel te lang.

Eigenlijk slaag ik deze stap vrijwel altijd over. Misschien moet ik me dit keer maar eens braaf aan de regels houden en wat bloggers taggen.

Annelies van Boekboetiek
Emmy van Zon & Maan
Vanessa van Mijn BIEB
Daan van Boek & Boom
Joost van NerdyGeekyFanboy
Jessica van Reviews & Roses
De meiden van Booknuts
Merith van Just some random stuff
Marcia van Met het oog op de toekomst
Joany van Pencils and Paper
Kathleen van Verbeelding
Lieke van Make it personal
Ellis van DoorEllis
Lilian van Kletspraatjes
Esmee van Leesmee

7 gedachten over “One Lovely Blog Award”

  1. Leuk lijstje. Oh dat haardrogen had ik ook altijd zo’n hekel aan. Gelukkig heb ik het nu met mijn korte haar binnen een mum van tijd droog. En ohh de body shop en rituals zijn hier ook favorieten..

    1. Hoi Inge, ik weet niet waar jij woont maar bij ons hebben ze er eentje in het industriegebied. Die mensen verkopen hun verse koemelk via een automaat waar je zelf je eigen fles kan vullen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.