Gelezen in augustus

gelezeninaugustusDe afgelopen drie maanden was er telkens een leesmarathon die me nog iets meer aanspoorde om wat meer te lezen. Zo was er eerst de Blossom Books Read-a-thon, dan de Verbeelding read-a-thon en tenslotte ook de Oh My Bookathon. Ook in augustus organiseerde Kathleen via Goodreads en haar blog een nieuwe Verbeelding Read-a-thon, maar dit keer kwam er niet veel van in huis.

In augustus leek het lezen soms een beetje naar de achtergrond te verdwijnen. Doordat ik me wat minder voelde werd het moeilijk om me echt goed te concentreren. Het leek me dan ook een goed moment om verandering te brengen in het feit dat ik al héél erg lang geen strips had gelezen.

Uiteindelijk las ik 19 strips en 13 boeken. Hmm, blijkbaar heb ik vooral het gevoel dat ik minder kan lezen want 13 boeken, waarvan 4 Engelse en één omvangrijk Diana Gabaldon-exemplaar is uiteraard niet niets.

gelezeninaugustus2015

stripsbibliotheek

Oh ja, die Tinkelbell in Wonderland heb ik uiteraard slechts één keer gelezen, maar het eerste deel uit de Game of Thrones-reeks staat dan weer niet op de foto.

 

stripsbibliotheekaug2015

Waarschijnlijk heb ik vrijwel altijd het gevoel dat ik niet veel lees, vermits ik veel liever aan het lezen zou zijn in plaats van huishoudelijke klusjes te doen. Die laatste nemen toch net nog iets meer tijd in beslag.

 

3 gedachten over “Gelezen in augustus”

  1. Een mooie lijst gelezen boeken.
    Ik moet er nog veel van lezen, maar ondertussen ben ik dan weer bezig in andere 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.