Aanwinsten augustus

AanwinstenDe bekende woorden ‘Count your blessings‘ vormen een advies dat zeker het opvolgen waard is. Nu denk ik dat ik sowieso altijd heel bewust ben van alle zaken waar ik me gelukkig om mag prijzen. Zowel groots als klein. Het valt me echter nog meer op dankzij het bloggen. Natuurlijk ga je niet zo snel een foto trekken wanneer je op een minder dagje in de zetel ligt, maar al die foto’s van leuke afspraakjes, lekkere etentjes, mooie wandelingen, kleine én grote attenties drukken me nog meer met mijn neus op het feit dat ik mezelf heel gelukkig mag prijzen.

Ook deze maandelijkse blogpost bewijst dat telkens opnieuw. Zo vond ik een interessant koopje via Tweedehands én die boeken kwamen hier deze maand aan. Ook mocht ik een aantal boeken recenseren. Kijk maar even mee welke boeken ik in augustus aan mijn collectie mocht toevoegen.

aanwinstenaugustus20151

kresleycoletheimmortalsafterdark

Deze foto zagen jullie al eerder verschijnen, maar in onderstaande collage kan je de onderlinge titels beter zien.

aanwinstenaugustus2015kresleycole

Nu nog de tijd vinden om aan deze (voor mij nog) nieuwe paranormal romance serie te beginnen.

20150831_103740

Ja hoor, het is echt een traditie geworden. De postbode had vandaag een pakje voor me bij. Toen ik de achterkant van het boek las dacht ik bij één van de quotes ‘Dat klinkt bekend‘ en ja hoor die lezersreactie op Bol.com komt uit mijn recensie van Penryn en de nieuwe wereld. 🙂

Ik ben super benieuwd naar ‘Penryn & het gevecht om hemel en aarde’. Waar blijft die extra leestijd wanneer je hem nodig hebt.

4 gedachten over “Aanwinsten augustus”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.