Right here, Right now #3

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Het boek dat ze las, een serie die ze volgde, een schrijfproject waar ze op dat ogenblik aan werkte, … Op zich een vrij eenvoudig concept, maar ik vond het een heel leuk ideetje. Het leek me dan ook een tof idee om jullie eventjes te laten weten waar ik mee bezig ben op het moment dat ik deze blogpost aan het inplannen ben.

Boek
Ik las net ‘Het meisje en de miljonair’ van Jessica Clare uit én wil later op de avond graag in ‘Eve of Chaos’ van S.J.Day beginnen.

20150710_192328Film
Hier moet ik dus steeds goed nadenken vermits ik niet zoveel films zie. Samen met mijn schoonzusje ging ik in de cinema naar Inside Out kijken. Met mijn nichtje bekeek ik thuis ‘The Seventh Son’ en met de dochter van een andere nicht keek ik naar Two Night Stand.

tvseriesbibliotheekSerie
Na een bezoekje aan de bibliotheek, bekeek ik op drie avonden tijd het eerste seizoen van Penny Dreadful. Ik had hoge verwachtingen van deze serie. Wat ik er vooraf van had gezien sprak me erg aan én ik kan gelukkig zeggen dat de serie me zeker niet ontgoocheld heeft. Ik hou echt van de duistere sfeer van deze reeks.

musedronesMuziek
De laatste tijd staat er niet vaak muziek op. Maar als ik er wel een keertje aan denk dan luister ik naar ‘Drones’, het recentste album van Muse.

 

Menu
Ja, ik werk nog steeds met weekmenu’s. Die sparen me zowel tijd als geld uit en vermits ik al jaren gelukkig ben met die manier van werken, blijf ik het waarschijnlijk gewoon altijd doen. Ik ga geen heel weekmenu uitschrijven in deze post, maar kan jullie wel vertellen dat er vanavond Pasta en een tomatensaus met kipfilet, sugar snaps en kerstomaatjes op het menu staat.

20150804_190620Aanwinst
Momenteel is dat nog steeds mijn aankoop van 2dehands. Ik kocht hier 12 boeken van Kresley Cole voor 30€ en hoop daar binnenkort aan te kunnen beginnen. Tegelijkertijd hoop ik morgen in Antwerpen ook de Harry Potter Funko Dolls te vinden. Als het me lukt zal ik ze binnenkort zeker eens laten zien. Ik heb er alvast plaats voor vrij gemaakt.

Recentst gelezen blogpost
Dat was deze post op Bringing Happiness waarin Lonneke vertelde dat ze zwangerschapsdiabetes heeft.

Recentst ingeplande blogpost
Deze natuurlijk, maar die telt net als de vorige keer niet mee, omdat ik hem nog aan het uitwerken ben. Vlak hiervoor schreef ik de recensie van ‘Het meisje en de miljonair’.

Recentst toegevoegde boek aan mijn TBR
Dat zijn dus de nieuwe boeken van Kresley Cole. Nu ja, ‘Het meisje en de miljonair’ kwam eigenlijk het laatste aan, maar dat boek is ondertussen al uitgelezen.

20150716_163914Recentst creatieve projectje
Af en toe werk ik verder aan een sjaal met verschillende warme tinten, maar ik heb ook nog een aantal nieuwe kaartjes gemaakt én uiteraard zijn er ook al enkele Boekige DIY’s verschenen op de blog. Momenteel staat er ook een speciale gepersonaliseerde verjaardagskaart voor mijn broertje op de planning en ik zou graag mijn laatste naai-project willen afwerken. Tot nu toe is het jammer genoeg nog niet gelukt om een inhaalles vast te leggen.

Geschreven
Een verjaardagskaart voor mijn tante, een lijstje met zaken die ik morgen in Antwerpen hoop te vinden, een lijstje met blogposts die ik nog moet uitwerken, met dingen die ik nog moet opzoeken, …

7 gedachten over “Right here, Right now #3”

  1. Leuk zo’n blogpost! Toevallig ben ik ook met Penny Dreadful begonnen 😀 Heb nog maar twee afleveringen gezien, maar ik ben zeker benieuwd hoe het verder gaat.

    1. Grappig dat je die serie vrijwel gelijktijdig ziet. Hopelijk vind je ze ook zo leuk. Momenteel probeer ik Supernatural te zien. Ik wist niet meer of ik het derde seizoen wel/niet volledig had gezien en ben dus daar mee begonnen. Yep, ik heb nog heel wat seizoenen voor de boeg.

  2. Penny dreadful vond ik een aangename verassing, eindelijk een serie met wat pit! Ik houd van het supernatuurlijke wereldje en natuurlijk kijk ik dan ook Supernatural. Wat een gelukje dat je zoveel boeken voor een zacht prijsje kon kopen! Jij kan weer even vooruit 😉

  3. Wat een leuke post! Zelf ben ik al jaren bezig met Supernatural, met grote tussenpauzes maar ben momenteel bij seizoen 8! Tevens is Drones nu een van mijn favoriete nieuwe albums!

    1. Drones is niet mijn favoriete Muse-album, maar ik vind het wel super om naar te luisteren. Eigenlijk moet ik de andere ook weer wat vaker opzetten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.