Blogger Lovin #6

blogger-lovinAf en toe probeer ik mits deze rubriek een aantal blogposts én medebloggers in de spotlight te zetten. De ene keer is dat omdat ze me aan het lachen brachten, de andere keer omdat ze me aan het denken zetten en soms gewoon omdat ze zo mooi geschreven zijn of ik me ergens helemaal in herken, … Eén ding is zeker, elk van hen wisten ze mijn aandacht te trekken en daarom wil ik ze ook even bij jullie onder de aandacht brengen.

Ik ga dit keer mijn uiterste best doen om de begeleidende tekst zo kort mogelijk te houden. 😉

twijfelenoverjeeigenmeningbloggerlovinDit denk ik als ik in een boekhandel snuffel – Leave No Story Behind

Twijfelen over je eigen mening – Leave No Story Behind
Beide blogposts heb ik heel graag gelezen omdat ik veel van mezelf in herken.

 

 

telspelindeboekenkastbloggerlovinTelspel in de boekenkast – Mijn Bieb
Dankzij deze blogpost valt het dan weer op dat ik ver vooruit plan. Ik heb hier immers al een hele poos een lijst met cijfertjes liggen die ik wil verwerken in een ‘Mijn boekenkast in cijfers’-blogpost. Het was dan ook leuk om te zien dat Vanessa hetzelfde idee had, bovendien vind ik het altijd leuk om eventjes in anderen hun collectie te mogen snuisteren.

 

ditwaslonden2015bloggerlovinDit was Londen 2015 – Door Ellis
Jullie hebben het ongetwijfeld ook gezien. Een hele groep boekenbloggers trokken naar Londen. Ze gingen naar YALC, maar een deel van hen trok later ook nog naar de Harry Potter Tour. Eigenlijk hebben ze op enkele dagen tijd een heel deel dingen gedaan die op mijn ‘Dit zou ik graag nog eens meemaken’-lijstje staan. Het was dan ook leuk om via hun blogposts over deze trip mee te kunnen genieten.  Ook deze bloggers gingen mee: Joost, Esmee, Booknuts, Emmy, …

 

1000vragenaanjezelfbloggerlovin1000 vragen aan jezelf – Lieke
Lieke zag een leuk boekje met vragen bij een tijdschrift zitten en besloot om elke week een aantal van deze vragen te beantwoorden. Ondertussen doen enkele andere mede-bloggers ook mee aan deze ‘1000 vragen aan jezelf’ en ik ben sowieso een fan van blogposts die ervoor zorgen dat ik de mensen achter een blog beter leer kennen.

 

dingendiejedenktalsjeeenboekkoopverbodhebtbloggerlovinDingen die je denkt als je een boek-koopverbod hebt – Oh My Book
Een grappig lijstje met dingen die in je gedachten verschijnen zodra je jezelf hebt voorgenomen om even geen boeken meer te kopen. Over een voornemen gesproken dat gedoemd is om te falen. 😉

 

 

Ad-g-k4u_400x400Emmy’s tips voor de beginnende boekblogger
Interessant voor de beginnende boekblogger maar eigenlijk evengoed leuk leesvoer voor iemand die al langer bezig is.

Jammer genoeg stond er geen afbeelding bij in het Bloglovin-overzicht. Ga zeker Emmy’s nieuwe lay-out maar eens bewonderen. Hij ziet er prachtig uit.

 

ennubloggerlovinEn nu? – Craving Pages

Joany was heel openhartig in deze blogpost. Je merkt het uiteraard snel wanneer het stil blijft op een blog. Ik hoopte dat alles goed ging met Joany maar gelukkig verscheen er later een blogpost die meteen ook een verklaring gaf voor de rustigere periode op Craving Pages. En wat voor één …

 

 

nmbs-verbeeldingDe lente/zomer boekenbuit – Verbeelding
Of ik het leuk vind om mee te kijken welke boeken iemand aan zijn collectie? Natuurlijk én al helemaal wanneer ze het in zo’n heerlijk spontaan filmpje doen.

 

kritischovereenboekdurvenzijnbloggerlovinKritisch over een boek durven zijn – Leesdame                                                  Ik merk dat er de laatste tijd wat vaker posts over dit thema verschijnen. Zelf probeer ik altijd eerlijk mijn mening te uiten. Anderen zullen misschien denken dat ik niet streng of kritisch genoeg ben. Ik zal echter steeds melden wat ik niet leuk vind aan een boek, maar doe dat doorgaans op een vrij zachtaardige manier. Bovendien ben ik me er ook steeds van bewust dat smaken verschillen, het is niet omdat ik dat ene boek niet zo leuk vond dat het een slecht boek is.

 

dezeboekbloggersmoetjekennenbloggerlovinDeze boekbloggers moet je kennen – Zon en maan
Emmy zet met deze nieuwe rubriek enkele boekbloggers in de aandacht. Eigenlijk wel gevaarlijk want wie weet ontdek ik zo binnenkort nog meer blogs om te volgen.

 

thatawkwardmomentwhenbloggerlovin#thatawkwardmomentwhen … – Mijn BIEB
Ook hier hadden enkele puntjes een hoge herkenbaarheids-factor. Valt het al op dat ik van herkenbare blogposts hou?

 

 

 

 

 

Screenshot from 2015-08-21 17:55:12En toen was het weer gedaan – Verbeelding
Wie denkt dat een staycation saai is, zou deze blogpost eens moeten lezen. Hij zal hen ongetwijfeld van het tegendeel kunnen overtuigen.

Dat is meteen ook een titel die perfect geschikt is om deze blogpost mee af te sluiten.

6 gedachten over “Blogger Lovin #6”

    1. Ik was het zelf ook aan het overwegen – omdat het soms wel grappige vragen zijn. Maar eigenlijk staat de planning al helemaal volgeboekt. Misschien moet ik Lieke’s ideetje maar bewaren voor in de toekomst.

  1. Wat leuk dat ik er twee keer tussen sta <3 Fijn om te horen dat je ze herkenbaar vond! Het artikel over kritisch zijn als boekenblogger had ik nog niet gelezen, heel interessant!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.