Aanwinsten juli

AanwinstenDe bekende woorden ‘Count your blessings‘ vormen een advies dat zeker het opvolgen waard is. Nu denk ik dat ik sowieso altijd heel bewust ben van alle zaken waar ik me gelukkig om mag prijzen. Zowel groots als klein. Het valt me echter nog meer op dankzij het bloggen. Natuurlijk ga je niet zo snel een foto trekken wanneer je op een minder dagje in de zetel ligt, maar al die foto’s van leuke afspraakjes, lekkere etentjes, mooie wandelingen, kleine én grote attenties drukken me nog meer met mijn neus op het feit dat ik mezelf heel gelukkig mag prijzen.

Ook deze maandelijkse blogpost bewijst dat telkens opnieuw. Ook dit jaar waren er enkele uitgeverijen die me een recensie-exemplaar toe vertrouwden én eigenlijk blijft elk nieuw toegestuurd boek me evenzeer verwonderen als dat allereerste recensie-pakket. Het spreekt voor zich dat ik er dan ook heel blij van word en dankbaar om ben.

Dit zijn de boeken die ik de afgelopen maand aan mijn collectie mocht toevoegen.

aanwinstenjuli2015Onder de maan – Patricia Briggs
Vertrouwen – Christina Lauren
Top with Cinnamon – Izy Hossack
Pupil – Julie Kagawa
Valse Onschuld – Judith A. Jance

Ondanks mijn verjaardag heb ik zelf nog geen nieuwe aankopen gedaan, maar vermits ik zo net een overschrijving heb gedaan voor een bestelling van 12 boeken verschijnen er hier in augustus wel enkele nieuwe aanwinsten. Ook het 13de deel uit de Midnight Breed-serie van Lara Adrian verschijnt normaal binnenkort, dus een bezoekje aan The Book Depository zit er in de nabije toekomst zeker ook in.

getemdemmachaseEdit: Het is echt een traditie geworden – zo net bracht de postbode op de laatste dag van de maand een pakketje voor me langs. Dit derde boek in deze reeks én dit keer weer vanuit Drew’s perspectief geschreven. Ik ben benieuwd of het dan ook opnieuw even leuk zal zijn als het eerste deel.

Oops! Daar ging ik in de fout. Ik had ergens gelezen dat het volgende boek van Emma Chase terug vanuit Drew’s perspectief zou geschreven zijn, maar dat is dus NIET dit boek. Dit keer volgen we immers de beste vrienden van Kate én Drew.

7 gedachten over “Aanwinsten juli”

  1. Aaah, Getemd <3 Mooie boeken! Maar, verbeter me if I'm wrong, Getemd gaat toch niet over Drew, maar over zijn beste vriend? Volgens mij gaat het volgende boek weer over hem!

    1. Oops! Nee hoor, je hebt volledig gelijk. Het was hier zo druk daarstraks dat ik wel meteen een foto heb getrokken maar nog niet aan het lezen van de achterflap was toegekomen. Ik had eerder ergens gelezen dat het nieuwe boek terug vanuit Drew’s perspectief geschreven zou zijn, maar dat zal dus over het volgende exemplaar gaan.

    1. Yep, ooit als we eens heel veel tijd hebben. Zo praat ik de aankoop van een nieuw boek steeds goed. Een andere favoriet is ‘Stel je voor dat er iets ernstig misloopt en je niet meer bij de bibliotheek of boekenwinkel geraakt’ (Ik heb waarschijnlijk te veel dystopische verhalen gelezen, maar toch )

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.