Gelezen in juli

gelezeninjuliOok deze maand las ik iets meer dankzij een leesmarathon. Dit keer was dat de #OhMyBookathon – 6 dagen lang zoveel mogelijk lezen, leverde me alvast 6 gelezen boeken op. Juli begon rustig met een het omvangrijke derde deel uit de Reiziger-serie dat ik bij de bibliotheek ontleende. Ik las echter ook enkele onverwachts toegestuurde recensie-boeken, enkele verwachte exemplaren, … Eigenlijk kwam ik slechtsdrie maal aan een eigen exemplaar toe en één van hen was een ebook. Hopelijk lukt dat de komende maand wel want er liggen nog zoveel boeken op me te wachten die ik ontzettend graag wil lezen.

Hebben jullie veel kunnen lezen de afgelopen maand?

gelezenjuli2015De verre kust – Diana Gabaldon
Het huis met de blauwe luiken – Michelle Visser
Zin – Jackie Van Laren
Open Huis – Jill Mansell
Onder de maan – Patricia Briggs
Wild Cat – Jennifer Ashley
Vertrouwen – Christina Lauren
De keuze – Andrea Cremer
De villa – Nora Roberts
Gewoonweg onweerstaanbaar – Rachel Gibson
De prins op het verkeerde paard – Jill Mansell
Top With Cinnamon – Izy Hossack
Wat Milo zag – Virginia MacGregor

5 gedachten over “Gelezen in juli”

  1. Ik heb *schaam* heel weinig gelezen. Niet zoveel zin en tijd voor gemaakt. Aankomende week ga ik dat wel doen, ga een Nora Roberts reeks opnieuw lezen (Chesapeake Bay Saga) Vond dat erg mooie boeken. En in mijn vakantie wil ik veel gaan lezen…

  2. Ik had in juli een echte leesvakantie waardoor ik toch 20 boeken heb kunnen lezen 🙂
    Had ik elke maand maar een week leesvakantie… 😉

  3. Jeetje, wat een lijst weer! Knap hoe je hier altijd tijd voor weet vrij te maken! Ik ben weer begonnen met ’s avonds te lezen voordat ik naar bed ga.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.