Right here, Right now #2

righthererightnowEen tijdje terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Het boek dat ze las, een serie die ze volgde, een schrijfproject waar ze op dat ogenblik aan werkte, … Op zich een vrij eenvoudig concept, maar ik vond het een heel leuk ideetje. Het leek me dan ook een tof idee om jullie eventjes te laten weten waar ik mee bezig ben op het moment dat ik deze blogpost aan het inplannen ben.

Boek

Momenteel is dat een e-book. Namelijk een iets ouder exemplaar van de schrijfster van de Middernacht-reeks. Heart of the Hunter, het boek dat Lara Adrian onder het pseudoniem Tina St.John schreef is wel ok. Maar in tegenstelling tot de Middernacht-boeken niet helemaal mijn ding.  Dat verklaart waarschijnlijk ook waarom ik het nog niet heb kunnen uitlezen. Hopelijk komt dat er straks wel van zodat ik nadien in iets helemaal anders kan beginnen.

Film

Euhm … Het kan nu toch niet zijn dat ik niets meer zag sinds de laatste film uit de Hobbit-trilogie (die ik in mei bekeek)? Bloos, bloos … ik vrees dat dit toch het geval is, ik kan me alleszins geen andere titel herinneren. Tja, ik overdrijf dus echt niet wanneer ik zeg dat ik zelden aan tv kijken toekom. Normaal ga ik binnenkort wel met mijn schoonzusje naar Inside Out kijken én er staat nog genoeg beeldmateriaal klaar op de digibox. Nu nog de tijd vinden …

Serie

Ik ben ondertussen helemaal bij met zowel Game of Thrones als Once upon a Time. Vlak voor we op verlof vertrokken keek ik wel nog naar enkele afleveringen van Outlander. Ik heb er nog exact twee én halve aflevering te goed vooraleer ik zal moeten afkicken.

Muziek

Eigenlijk liggen er nog steeds dezelfde twee cd’s binnen handbereik. Net als bij de vorige ‘Right here, right now’ zijn dat Sia’s 1000 Forms of Fears en het debuut-album van Royal Blood. Doordat ik geen afleiding wil tijdens het bloggen of lezen, komt het er niet zo vaak meer van om muziek te beluisteren.

Menu

44Na enkele dagen van huis te zijn geweest werd het tijd om de koelkast weer aan te vullen. Dus maakte ik ook meteen een nieuw weekmenu, anders zou ik immers niet weten wat ik in huis moest halen. Vermits het de komende week blijkbaar erg warm kan worden werd het een vrij zomers menu met ondermeer Tagliatelli met zalm, spinazie en kruidenkaas, maar ook een salade met peer, brie, rucola, noten en rozijntjes. Kipfilet met wokgroenten en currysaus, een salade met perzik, parmaham, mozzarella en pecannoten, kroketjes met smosh (mijn favoriete maaltijd) wanneer ik jarig ben, … Heb je ondertussen ook honger gekregen? Sommige van deze recepten kan je terugvinden op de site.

Aanwinst

norarobertsdevillathuishavenMijn laatste aanwinst kocht ik deze voormiddag. Bij Kruidvat was er immers een nieuwe boeken-actie, waarbij je per boek 4,99 betaalde én slechts 7,5 voor twee exemplaren. Mijn Nora Roberts-verzameling werd hierdoor nog ietsje groter.

Recentst gelezen blogpost

Deze Craving Pages B-day Bash! Win!!! waarin Joany drie van haar volgers de kans geeft om twee boeken naar keuze te winnen ter gelegenheid van de 3de verjaardag van haar boekenblog. Ik heb nog een heuse Bloglovin-achterstand voor de boeg na 5 dagen afwezigheid, maar zag dus wel alvast de nieuwe lay-out van Craving Pages.

Recentst ingeplande blogpost

Deze uiteraard – maar vermits die nog niet helemaal is afgewerkt … Volgens mij was het vierde deel van de Beter Bloggen Challenge de laatse post die ik had ingepland vooraleer we richting Landal vertrokken.

Recentst toegevoegde boek aan mijn TBR

De twee nieuwe Nora Roberts boeken (De villa & Thuishaven) had ik al vermeld, maar ‘Lola geeft zich bloot’ van Rachel Gibson voegde ik het laatste toe bij Goodreads. Toch een klein verschil tussen ‘deze ga ik ooit eens lezen’ en die bewuste TBR op Goodreads die normaal sneller aan de beurt komt.

Recentst creatieve projectje

pandenrok  index

Bij de naailes was mijn laatste projectje dit rode rokjes met sterrenprint. Bij de kaartjes waren dat deze twee exemplaren. Die met de oogjes wilde ik al heel lang een keertje maken en vermits Hallmark bij mijn weten nog steeds geen Stalker-collectie in voorraad heeft zorgde ik dus zelf voor dit gekke kaartje. Het kaartje met het beertje was dan weer mijn persoonlijke favoriet bij de laatste lading kaartjes. Verder heb ik vooral nog steeds héél veel ideetjes maar nog niet genoeg tijd om ze te verwezenlijken.

Geschreven

Hier moet ik eigenlijk hetzelfde antwoorden als in mei. Ik schreef immers vooral veel lijstjes én een nieuwe Amnesty-brief. Het laatste wat ik noteerde was een recept voor citroen-kaastaart. Dat is immers één van de dessertjes die ik ga maken tegen mijn verjaardagsfeestje. Er zijn vrij veel recepten te vinden, maar mezelf kennende ga ik ondanks mijn grote verzameling bakboeken zelf iets in elkaar flansen. Tja, die andere zijn nét niet wat ik in gedachten heb.

Een gedachte over “Right here, Right now #2”

  1. Altijd leuk dit soort stukjes! Wat een heerlijke recepten. Galia meloen met parma ham is ook zo lekker door de salade, maar perzik klinkt ook erg lekker. Ik ga het eens proberen deze week 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.