Meet Wilbur …

allyouneedarebooksandtea‘All you need are books and tea’ – Als boekenworm én theefan kan ik dat uiteraard alleen maar beamen. Nu ja, enkele andere extra zaken zijn uiteraard geen overdreven luxe om te overleven, maar deze twee belanden sowieso op mijn ‘favorieten’-lijstje.

Ik was dan ook erg gelukkig toen ik een poos terug te horen kreeg dat ik bij Sas een hele leuke tea-infuser had gewonnen en keek er al meteen naar uit om in zijn gezelschap boeken te lezen. Alleen … bleek na een tijdje dat hij uitverkocht was en dat men geen idee had wanneer hij opnieuw geleverd zou worden. Ik mocht van hen iets anders uitkiezen ter vervanging maar wilde ondertussen wel heel graag zo’n schattige manatea adopteren.

twinnings-citroen-tea-infuserHet stomme was dat ik hem de dag voordat ik dit bericht ontving nog had vastgehad in een super leuk winkeltje in Antwerpen. Sommige van jullie weten ondertussen al dat ik zo snel mogelijk terug naar de winkel ben gespurt om vervolgens vast te stellen dat ik niet de enige ben die deze ‘Wilbur‘ (Ja, hij is zo schattig dat hij een eigen naam heeft verdiend) in huis wilde nemen. Alle exemplaren waren heel snel uitverkocht en ook hier wist men niet meteen wanneer hij terug zou binnenkomen. In de tussentijd nam ik echter alvast een andere tea-infuser mee naar huis.

Nu kom ik niet elke week in Antwerpen, maar iedere keer dat ik er moest zijn ging ik eventjes bij ‘Into the Woods’ in de Hoogstraat langs om te zien of hij al weer beschikbaar was. Ondertussen herkende de verkoopster me al (altijd leuk om onverwachts een mede Harry Potter-fan te ontmoeten – die prachtige Time-turner was een overduidelijke hint) en al die bezoekjes hadden onlangs succes.

Meet Wilbur …

wilbur

Een gedachte over “Meet Wilbur …”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.