Blogger Lovin #4

blogger-lovinAf en toe probeer ik mits deze rubriek een aantal blogposts én medebloggers in de spotlight te zetten. De ene keer is dat omdat ze me aan het lachen brachten, de andere keer omdat ze me aan het denken zetten en soms gewoon omdat ze zo mooi geschreven zijn of ik me ergens helemaal in herken, … Eén ding is zeker, elk van hen wisten ze mijn aandacht te trekken en daarom wil ik ze ook even bij jullie onder de aandacht brengen.

bringinghappiness20xzomer20 redenen waarom de zomer zo fijn is – Bringing Happiness
Ik hou van lijstjes! Wel duh – dat hadden we echt nog niet door. Nu de zomer in aantocht is merk ik dat er ook zomergetinte blogposts verschijnen. Dit lijstje van ? Is daar eentje van en meestal staan er in die lijstjes een heel aantal puntjes waarin ik mezelf herken. Ik hou van lijstjes én herkenning dus het zal jullie niet verbazen dat ik ook van deze blogpost hou.

lalageliebsterawardMeer over Lalage – Liebster Award
Naast lijstjes en boeken en een hele hoop andere zaken hou ik er ook van om de persoon achter een blog wat beter te leren kennen. Uiteraard doen recensies je wel ontdekken van wat voor boeken een bepaald blogger houdt, maar kleine persoonlijke weetjes zeggen toch net iets meer. Ik wist al dat Lalage net als ik blokfluit speelt (of in mijn geval eerder speelde al hou ik er nog steeds van) maar dankzij deze Liebster Award leerde ik haar nog wat beter kennen.

ohmybookwatbloggenvoormijbetekentWat bloggen voor mij betekent – Oh My book
Dit is zo’n typische blogpost die me aan het denken zet en eigenlijk ook eentje die al een hele tijd op mijn gigantische ‘hier-moet-ik-het-op-mijn-blog-nog-eens-over-hebben’-lijst staat. Hebben jullie er al is stil gestaan bij wat bloggen voor je betekent?

 

 

 

verbeeldingspeculaasijsSpeculaas ijs – verbeelding
Jaja, het zal weer eens niet lukken. Ondanks het feit dat ik echt wel wat gewicht wil kwijtspelen heb ik deze blogpost bewaard. Ik heb zelfs al cuberdonsaus en amarena-kersen in huis gehaald en heb verschillende smaakcombinaties in gedachten. Het lijkt me leuk om één basisrecept te maken en dat vervolgens in verschillende kleinere potjes te verdelen en elk van hen een eigen smaak te geven. Misschien moet ik niet alleen gewicht willen kwijtspelen – maar willen afvallen zonder er lekker eten voor te moeten laten vallen. 🙂

rainbowbookshelveswatermelilianRainbow Bookshelves – watermelilian
Ze lijken me super onpraktisch maar oh zo mooi om naar te kijken. Het lijkt me zo afgrijselijk om reeksen op te splitsen en genres door elkaar te mengen – maar dat kleurrijke effect is wel super knap. Ik denk dat het ooit nog zo ver gaat komen dat ik mijn kasten op kleur reorganiseer – er vervolgens een massa foto’s en een filmpje van maak – en ze nadien meteen weer in hun huidige indeling terug zet. Kijk maar eens naar Lilian’s foto’s dat weet je meteen hoe leuk zo’n kleurrijke indeling is.

bookbuyingtagjustsomerandomstuffBookBuyingTag – just some random stuff
Ik vermoed dat mijn eerste antwoord bij de meeste van deze vragen ‘euhm’ zou zijn. Het lijkt me dan ook een goed idee om deze Book Buying Tag – zelf een keertje in te vullen. Uiteraard ga ik dan wel iets langer stilstaan bij mijn antwoorden zodat het geen te eentonige invulling wordt. De eerste vraag kan ik uiteraard al beantwoorden met ‘Nee hoor, zolang alle boeken in mijn kasten passen heb ik geen verslaving’. Binnen een paar jaar wordt het antwoord waarschijnlijk aangepast naar ‘Er is nog steeds plek bovenop de kasten, op de salontafel en desnoods in een mand onder het bed – dus ik heb nog steeds geen verslaving’. 😉

persoonlijkheidblogwatermelilianHoe persoonlijk is mijn blog – Watermelilian
Ook het onderwerp van deze blogpost staat op mijn blog-inspiratie-bestand. Ik vond het dan ook leuk om te lezen hoe Lilian er over dacht. Staan jullie wel eens stil bij die vraag? Of zijn jullie er net helemaal niet mee bezig? Zelf maak ik me er wel eens zorgen om en op zo’n moment vraag ik me af of mijn blog te onpersoonlijk is of dat ik net teveel onbenullige feiten met jullie deel in de foto-update of Facts about Me.

5 gedachten over “Blogger Lovin #4”

  1. Wauw twee vermeldingen! Ik moet zeggen dat mijn boekenkast weer voor de helft leeg is! Ik heb nu een tweedeling gemaakt in wel en niet gelezen..

    1. Dat heb je dan als je een week ziek bent hé. Veel te veel tijd om na te denken over nieuwe reorganisaties. 🙂

  2. Wat heb je een mooi lijstje gemaakt. Ik zou het nooit op kleur kunnen sorteren haha, ik ben zo perfectionistisch in dat alles op volgorde van serie en auteur moet staan haha

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.