Foto-update #46

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek. 😉

knutselmiddagmeiZo had ik een tijdje terug een knutselmiddag met vriendinnen. Het resultaat van die creatieve uitbarsting had ik hier nog niet laten zien. Nog niet alle kaartjes zijn volledig afgewerkt vermits een heel deel van hen nog een ingekleurde stempel nodig hebben. Dit groene kaartje is echter één van mijn favorieten.

dierenbezoekNu het beter weer is krijgen we steeds vaker bezoek van onze buur-katten. Zo kreeg ik dankzij Nala’s volharding het gevoel dat ik een stalker had en bewaakte Scar heel braaf het tuinhuis. Ik hoop maar dat ze ook durven langskomen wanneer we een terras hebben, want dan zal ik veel vaker buiten zijn terug te vinden.

20150602_182648Als ik alleen thuis ben en dus maar voor één persoon moet koken – dan durf ik wel eens terug te vallen op dit receptje. Eigenlijk maak ik het dan meteen ook klaar in kot-modus (oftewel: zo weinig mogelijk afwas-modus). Alles in 1 steelpannetje en het daar vervolgens ook uit eten.

 

 

20150603_150413Altijd leuk wanneer je tijdens het fietsen in je eigen gemeente langs mooie plekjes komt. Tussen twee drukke wegen door verbindt deze week de twee buurgemeenten en kan je als fietser tussen de bomen fietsen.

 

 

 

20150603_164831Vorige week was mijn echtgenoot jarig en werd de keukenrobot aan het werk gezet. Die deed uiteraard slechts een deel van het werk, maar wel het zwaarste gedeelte. Het leukste gedeelte was voor de collega’s die de dag nadien zo’n 57 koekjes konden opsmullen.

20150605_081857Blijkbaar is er een kindje op komst in de familie. Dat was dus zeker een reden om het kaartmateriaal opnieuw naar boven te halen én dit kaartje in elkaar te flansen zodat we de toekomstige ouders proficiat konden wensen.

20150605_154516En toen was het plots warm – zoooo warm dat ik binnen moest blijven met verplichte rust. Gelukkig kreeg ik daarbij het gezelschap van leuk leesvoer en een lekkere banaan-bosbes smoothie.

 

 

 

onweerDiezelfde avond werd dat stralende weer opgevolgd door onweer – het zal ook eens niet. Ondanks vele pogingen lukte het me weer niet om de bliksem op foto te krijgen. Enkel donkere wolken en regendruppels dus, ook al heb ik een heel deel prachtige bliksemschichten gezien. Het leek wel een heus lichtspektakel.

rommelmarktbuitTijdens het weekend was er een rommelmarkt in de buurt. Er stonden maar een beperkt aantal kraampjes en ik had dus eigenlijk geen hoge verwachtingen maar kon uiteindelijk toch met een leuke buit naar huis terug keren.

20150608_134907(1)Toen de postbode dit pakketje kwam afleveren werd het openen meteen opgevolgd door een klein vreugdedansje. Nope, dat dansen staat (gelukkig maar) niet op de foto. ‘Zwarte veren’ is ondertussen al verslonden, ik keek er dan ook al een tijdje ontzettend naar uit.

zondvloedSamen met mijn tante ging ik naar de Zondvloed in Mechelen om een tentoonstelling van mijn neef te bekijken. Ik vind de flyer wel leuk gedaan … Een gouden pot aan het einde van de regenboog? Nee hoor, een leprechaun met een gigantische stapel boeken waaruit je naar vrije wil mag kiezen. Ze verkochten enkele leuke spulletjes in deze winkel én dit exemplaar kon ik niet laten liggen. Ik heb de hele voorraad doorzocht naar een tweede exemplaar zodat ik met mijn vriendin en mede-boekenfan een clubje kon opstarten, maar jammer genoeg zat deze button er slechts één keer in.

20150609_184710De nieuwe Bond Zonder Naam-spreuk is weer helemaal correct. Mijn ouders krijgen die telkens toegestuurd en sommige spreken me echt wel aan. Ik krijg het heel moeilijk stil in mijn hoofd. Eigenlijk enkel wanneer ik aan het lezen ben, want anders ben ik steeds bezig met wat er nog allemaal moet gebeuren.

pandenrokJoepie! Mijn derde rokje is afgewerkt en ik ben er best wel gelukkig mee. Het tweede exemplaar (de lange blauwe rok voor mijn Belle Cosplay-outfit) ga ik niet zo frequent kunnen dragen, maar met deze kortere versie gaat dat geen probleem zijn. Ik ben meteen ook aan een nieuw projectje gestart en dat gaat erg vaak gebruikt worden wanneer het klaar is. Ik toon jullie zeker een foto van het eindresultaat.

3 gedachten over “Foto-update #46”

  1. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt! En dat rokje, super knap gemaakt! De laatste tijd maak ik ook steeds vaker smoothies met onze nieuwe keukenmachine, heerlijk met dit weer.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.