Steeds een tikkeltje meer

steedseentikkeltjemeerDit weekend heb ik nog eens goed kunnen doorlezen zodat mijn Goodreads-challenge weer 3 boeken dichterbij komt‘ … Zo weinig, ik heb er 6 gelezen. Of … ‘Ik ben opnieuw met de Start to Run begonnen (voor alle duidelijk – dit is een fictief voorbeeld hé) en hoop binnenkort terug 5 kilometer te kunnen lopen’ – gevolgd door ‘Dat stelt niet zoveel voor hoor. Allez ja, zelf loop ik elke week minstens het dubbele’ … Gelukkig heb ik zelf geen vrienden die bij iedere gesprek de neiging hebben om de andere te overtreffen. Sommige mensen lijken het echter als een heuse missie te zien om steeds dat tikkeltje meer te hebben. Hun huis is chiquer, hun inkomen groter, hun conditie beter, hun figuur vrijwel perfect, … En de gesprekken met hen ongetwijfeld een pak vervelender. Deze boeken-variant leek me dan weer wel grappig!

gestrandvsgestrandmeteenmiljonair

Gestrand (Tracey Garvis Graves) – Gestrand met een miljonair (Jessica Clare)

four

Four (Veronica Roth) – Four to score (Janet Evanovich)

duisternis

Duisternis (L.J.Smith) – Dreiging & Duisternis (Leigh Bardugo)

angel

Angel (LA Weatherly) – Clockwork Angel (Cassandra Clare)

hetgraf

Het graf (Henning Mankell) – Halverwege het graf (Jeaniene Frost)

everafter

Ever after (Kim Harrison) – Dead ever after (Charlaine Harris)

fallen          Fallen (Lauren Kate) – Fallen in love (Lauren Kate)

degolf

De golf (Lieve Joris) – De vijfde golf (Rick Yancey)

koninkrijk

Koninkrijk (Robyn Young) – De zeven Koninkrijken (Cinda Williams Chima)

5 gedachten over “Steeds een tikkeltje meer”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.