Right Here, Right Now

righthererightnowEen tijdje terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Het boek dat ze las, een serie die ze volgde, een schrijfproject waar ze op dat ogenblik aan werkte, … Op zich een vrij eenvoudig concept, maar ik vond het een heel leuk ideetje. Het leek me dan ook een tof idee om jullie eventjes te laten weten waar ik mee bezig ben op het moment dat ik deze blogpost aan het inplannen ben.

Boek

terugnaarhuis

Momenteel lees ik ‘Terug naar huis’ het nieuwe boek van Nora Roberts. Al zal dat dankzij het vooruitplannen iets helemaal anders zijn wanneer deze blogpost verschijnt.

Film

20150422_210220

Euhm, ik zie zo weinig films dat ik al eens moet nadenken wat de laatste was … Ah ja, we zagen onlangs eindelijk de laatste film uit de Hobbit-trilogie.

Serie

Ook hier telt dat ik er eigenlijk nog maar zelden aan toe kom. De enige twee series die ik momenteel echt actief volg zijn het vierde seizoen van Game of Thrones en het vierde seizoen van Once Upon a Time. De laatste aflevering die ik recent zag was als ik me niet vergis de 3de aflevering van GoT.

Muziek

siaroyalblood

De twee cd’s die ik het laatst gekocht liggen vrij regelmatig in de cd-speler. Ik heb het dan over Sia’s 1000 forms of fear en het debuut album van Royal Blood.

Menu
Gisterenavond stonden er gestoomde groenten en aardappelen met kalkoenbrochette op het menu. Vanavond gaan we uiteten voor onze huwelijksverjaardag.

Aanwinst

20150428_184301

De wekelijkse boodschappen maar die zijn uiteraard niet zo interessant. Ik kocht dit weekend echter ook een eletrische fiets. Daar werd eerst lange tijd over getwijfeld maar ik ben blij dat we er toch voor gegaan zijn vermits ik nu al verschil merk tijdens het fietsen.

Recentst gelezen blogpost

Emmy’s New In met haar nieuwe aanwinsten van April.

Recentst ingeplande blogpost

wearesurrounded

Voor ik aan dit exemplaar begon heb ik eerst nog een tweede lading Boekige Quotes ingevoerd. Die krijgen jullie dus binnenkort te zien. Ik wilde alvast wat artikels hebben ingepland zodat ik me aan het einde van deze week op de Blossom Books Book-a-thon kan concentreren. Ik heb sowieso twee verjaardagsfeestjes tijdens die drie dagen, maar door het inplannen probeer ik toch wat extra tijd te winnen.

Recentst toegevoegde boek aan mijn TBR

devuurwensamberlough

De postbode had zonet ‘De vuurwens’ van Amber Lough voor me bij. Dit eerste deel uit De oorlog van de Wensengevers-serie kwam dan ook het laatste op mijn TBR terecht.

Recentste creatieve projectje

purrrfectbirthday

Bij de naailes was dit mijn Belle Steampunk-rok, ik maakte echter ook nog een deel site-kaartjes en een verjaardagskaart voor een vriendin.

Geschreven

telefoon

Verhalen, gedichten en lyrics heb ik al lang niet meer geschreven. Blogposts uiteraard wel, maar ook de maandelijkse Amnesty Brief, allerlei lijstjes, verjaardagskaarten, lange mails, … Het allerlaatste was het telefoon-nummer van een Wok restaurant omdat ik daar zo meteen ga reserveren voor vanavond.

5 gedachten over “Right Here, Right Now”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.