Gelezen in april 2015

gelezeninaprilTja, ik vermelde het vorige maand al. Ik besef ondertussen dat het onmogelijk is om alle boeken te lezen die ik wil lezen. Laat staan dat ik dat op één maand tijd zou proberen. Die ‘Wil ik nog lezen’- lijst blijft dan ook maar langer worden. Soms heb ik echt het idee dat er voor elk boek dat ik lees minstens twee à drie worden toegevoegd. Hetzelfde telt voor huishoudelijke klusjes, administratie, … Die lijken ook zichzelf te vermenigvuldigen nog voor je er eentje van je To Do-list kan afvinken.

De afgelopen maand bleek vrij druk te zijn. Grotendeels door een heel deel leuke activiteiten. Bijpraat-afspraken ùet niet één – maar wel drie vriendinnen, een voorstelling van het Zwanenmeer, een uitgebreid Femma-ontbijt, een bezoekje aan de dierentuin, een familiefeest, de Antwerp Convention, het bakken én versieren van zo’n 48 cupcakes, een knutselmiddag met vriendinnen, een aantal naailessen, een leuke vrijgezellendag met mijn broertje die bijna trouwt, … Eigenlijk is het straf dat ik nog aan lezen ben toegekomen naast al die leuke afspraakjes en de minder leuke maar wel noodzakelijke huishoudelijke klusjes. 😉

Soms leek het wel alsof ik maar niet aan lezen toekwam, maar gelukkig was dat een foute indruk. De onderstaande boeken wisten in april namelijk voor de nodige (ont)spanning te zorgen.

gelezeninapril20151Terug naar huis – Nora Roberts
Piece of Kate – Emily Lichthart
Ongemerkt – Kami Garcia
Desire Unchained  – Larissa Ione
Op zoek naar geluk – Jennifer Probst
Alien Collective – Gini Koch
Primal Bonds – Jennifer Ashley
Verboden terrein – Rachel Gibson
Welkom in Virgin River – Robyn Carr
Bakken voor je leven – Sarah Vaughan
De ijzerlegendes – Julie Kagawa
The King – J.R.Ward

7 gedachten over “Gelezen in april 2015”

  1. Bij mij zijn het uiteindelijk 16 boeken geworden.
    Maar helaas geen Engelstalige en wel enkele jeugdboeken.
    Dus volgens mij hebben we ongeveer evenveel gelezen 🙂

    1. Ik denk dat ik volgende week eindelijk Matilda nog eens ga herlezen tijdens de Blossom Books Book-a-Thon. Het lijkt al super lang geleden sinds ik een jeugdboek las.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.