Aanwinsten April

AanwinstenNaar maandelijkse gewoonte laat ik jullie ook dit keer even zien welke boeken tijdens de afgelopen maand de weg naar mijn boekenkasten wisten te vinden. Ik dacht eigenlijk dat het er last-minute nog wat meer zouden worden. Dankzij al die blogposts over de Vrijmarkten op Koningsdag in Nederland kreeg ik immers serieus het gevoel dat ik iets miste. Daarom besloot ik mezelf alvast een beetje te troosten met niet één maar twee bezoekjes aan kringloopwinkels. Ik ging ook effectief naar twee verschillende kringloopwinkels alleen bleek de eerste gesloten te zijn wegens grote verbouwingen (gedurende VIJF maanden!) en de tweede winkel had geen enkel interessant exemplaar in voorraad.

Gelukkig deed ik eerder deze maand én zelfs deze week wel twee koopjes in onze eigen plaatselijke kringloopwinkel. De eerste keer kon ik daar ‘De schuilplaats’ van Nora Roberts voor 1€ kopen en gisteren leverde een onverwachts bezoekje me De Wolven van Mercy Falls-trilogie van Maggie Stiefvater op voor slechts 2€. Tja, als fan van Nora Roberts moest ik niet twijfelen over het eerste boek en het tweede … drie boeken voor 2€ én een hardcover met een mooie illustratie. Die staat hier ondertussen uiteraard ook in de kast.

En eerlijk is eerlijk … ik zag foto’s van de Vrijmarkten én die drukte zou ik echt niet aankunnen. Nu heb ik in alle rust tussen de rekken naar koopjes kunnen zoeken. Binnenkort komen er waarschijnlijk wel enkele interessante rommelmarkten en garageverkopen, die ik ook al heb ik al vrij veel boeken, waarschijnlijk toch ga bezoeken. 😉

Ik werd echter ook bedorven met een aantal recensie-exemplaren. Iedere keer dat ik zo’n pakje mag ontvangen ben ik super blij én heel dankbaar dat de uitgeverijen mijn recensies goed genoeg lijken te vinden.

gelezeninapril2015
Ongemerkt – Kami Garcia
Op zoek naar geluk – Jennifer Probst
Piece of Kate – Emily Lichthart
Terug naar huis – Nora Roberts
Over de grens – Katie McGarry
Rudolph kookt 2 – Rudolph Van Veen
De schuilplaats – Nora Roberts
De wolven van Mercy Falls – Maggie Stiefvater

devuurwensamberlough

Edit: Het lijkt een traditie te worden. Ook dit keer stond de postbode op de laatste dag van de maand aan de deur met een pakketje. Daar zat deze ‘Vuurwens’ in, het eerste deel van een nieuwe reeks waar ik best wel benieuwd naar ben.

Vermits ik vanochtend bericht kreeg dat ik dit boek gewonnen heb bij Hebban, ziet het er naar uit dat ik hier binnenkort een nieuwe wedstrijd kan organiseren.

4 gedachten over “Aanwinsten April”

  1. Het is ook echt geluk hebben op de vrijmarkt, rommelmarkt of in de kringloop. Soms kom ik met een hele stapel thuis en soms met helemaal niks. Jij kunt in ieder geval weer even vooruit!

  2. Leuke aanwinsten! Ik koop zelf veel boeken online en telkens wanneer de postbode dan komt aanbellen vermoeden mijn ouders al meteen dat het een pakketje boeken is 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.