Foto-update #43

fotoupdate1Oops, sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier soms een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ik probeer me dus heel braaf in te houden en er geen al te uitvoerig verslag bij neer te pennen.

gentapril2015Zo had ik kort na mijn vorige Foto-update een leuke bijpraat-afspraak met een vriendin. We spraken af in Gent en de tijd vloog weer veel te snel voorbij. Echt waar! Iedere keer dat we samen afspreken lijkt het alsof er iemand stiekem op een fastforward knop heeft gedrukt. Het was een korte maar wel superleuke dag. Alleen heb ik amper foto’s gemaakt. Ik kan jullie dus niet laten zien hoe de lekkere bagels eruitzagen die we als lunch kozen. Of de gezonde salade die ik ’s avonds bestelde. Jaja, af en toe ben ik braaf en hou ik het bij een salade. Dat deed ik niet toen we bij Goesting binnenstapten want toen proefde ik van deze lekkere taart. Dat we allebei geen chocolade bestelden is een feit dat we bij ons volgende afspraakje ongetwijfeld gaan rechtzetten. Ik kocht een aantal verjaardagscadeautjes voor vriendinnen én mijn broer. Onverwachts kwam ik ook deze magneten tegen en die kon ik als Zwartraafje uiteraard niet laten liggen.

purrrfectbirthdayEigenlijk toon ik jullie niet regelmatig zelfgemaakt kaartjes op deze blog, maar dit exemplaar maakte ik voor een jarige vriendin die van katten én boeken houdt. Herkennen jullie het boekige-element?

 

hetzwanenmeer

Dinsdag was het dan eindelijk zover. Met kerst kreeg ik een onverwachts cadeaut, ééntje waar ik vervolgens nog eventjes naar mocht uitkijken … tickets voor deze ballet-voorstelling. Ik heb er van genoten maar moet eerlijk toegeven dat deze uitvoering van Het Zwanenmeer minder emotioneel bleek te zijn dan degene die ik als kind zag. Of mijn geheugen moest me parten spelen, dat kan uiteraard ook.

 

20150422_210220Eindelijk kwam het er ook van om The Hobbit: The battle of the five armies te zien. We zijn nooit in de cinema geraakt toen ze hem draaiden en moesten dus wachten tot de dvd in de winkelrekken lag. Dit keer stonden we er wel vanaf de eerste dag. 🙂

zooapril2015Een dagje later gingen we naar de Zoo in Antwerpen met de tickets die we van mijn ouders hadden gekregen. De laatste keer dat we daar naar toe gingen werden een heel deel ruimten verbouwd. Dit keer konden we gelukkig wel bij de pinguins langs én bij Hedwig én Nagini, …

20150424_175237Vrijdag was de tweede lading cupcakes aan de beurt. De dag nadien was het immers tijd voor het jaarlijks grote familiefeest en Oma had daar graag kleurrijke cupcakes voor de achterkleinkinderen. Ik hield het bij deze eenvoudige en relatief snelle cakejes en ben stiekem blij dat ik nu weer lekkerder gebak mag maken. De frangipane-taart voor mijn echtgenoot die nu aan het afkoelen is bijvoorbeeld.

20150428_184301We deden echter ook grote kosten tijdens de voorbije week. Zo werd er na lang twijfelen een elektrische fiets gekocht en geloof me voor dat bedrag kan je heel veel boeken kopen. Maar vermits ik zelf niet met de auto rij en niet ver geraak met de fiets, hoop ik met deze nieuwe aanwinst wat mobieler te worden.

antwerpconvention2015

En toen was het zondag, een dag waar ik al een tijdje naar uitkijk vermits het betekende dat we naar de Antwerp Convention konden gaan. Diezelfde dag waren er ontzettend veel sportieve mensen in Antwerpen (ondermeer mijn broertje) die de Ten Miles of een marathon liepen maar ik hield het die dag bij slenteren. Veel keuze hadden we trouwens niet want mijn Cosplay-outfit is erg sportief en er waren zoveel bezoekers op de AC dat je enkel extreem stilletjes door de gangen heen kon schuifelen. De drukte was een nadeel maar deze beurs is echt wel Fandompalooza in real life and … I got Hooked. 🙂 Ik heb veel leuke hebbedingetjes gezien maar jammer genoeg niet de Funko Doll (Lumière) die ik zocht. Ik denk dat ik gewoon ga wachten tot de Harry Potter-reeks uitkomt. Dan mogen die leuke figuren samen met mijn boekenreeks en Snitch-halsketting een eigen plank vullen.

20150424_124731Ik ben ook nog wat creatief bezig geweest, al kan ik het resultaat daarvan niet aan jullie laten zien. Lekker mysterieus hé. Deze site-kaartjes maakte ik echter ook, de vorige lading was vrijwel op, dus moesten er weer wat worden bijgemaakt.

mercyfallsDit boek was ongetwijfeld het koopje van de maand. Ik kocht De wolven van Mercy Falls-trilogie met knappe hardcover bij de plaatselijke kringloopwinkel voor slechts 2€.

 

 

 

uilenschriftjeOok dit leuke uilen-schriftje was een koopje. Af en toe probeer ik bij Wibra te gaan zien of er nieuw knutselmateriaal is verschenen. Leuke kleurtjes papier, printjes, washi-tape, cadeau-doosjes, … Dit keer werden het dus deze uiltjes, hoogstwaarschijnlijk ga ik er mijn recensie-notities in neerpennen wanneer mijn huidig exemplaar is volgeschreven. (want ik heb echt geen 4 andere exemplaren liggen die daar voor in aanmerking komen)

5 gedachten over “Foto-update #43”

  1. Wat een leuke foto’s van Antwerp Convention! Ik was er ook, maar ben door de drukte helemaal vergeten om foto’s te maken.. :p volgend jaar beter hoop ik.

    O en trouwens: die taarten van Goesting zijn echt fantastisch lekker! 😀

    1. Ik neem me zelf ook iedere keer voor om meer foto’s te maken, maar ben uiteindelijk meestal afgeleid door alles wat er te bekijken is.

    1. Hey Jessica! Bij mijn weten bestaan er nog geen Blossom Books magneten, ik heb de mijne zelf gemaakt door één van hun stickers op een magneetvel te bevestigen en uit te knippen. Ik heb er op dezelfde manier ook van mijn favoriete Forever Friends-beren gemaakt.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.