Foto-update #42

fotoupdate1Deze terugkerende foto-update is na enkele keren een gewoonte geworden én ook dit keer laat ik jullie via een aantal foto’s graag zien waar ik me de afgelopen dagen mee heb bezig gehouden.

20150407_112124Mijn voorlaatste bezoekje aan de plaatselijke kringloopwinkel leverde me parels op die ik in bladwijzers kan verwerken. Het laatste bezoekje zorgde dan weer voor andere aanwinsten. Deze riem die perfect was om in mijn cosplay-outfit te verwerken en een Nora Roberts boek dat ik nog niet gelezen heb.

 

 

ladiesatthemoviesmaartSamen met mijn schoonzusjes en moeke gingen we in Antwerpen naar Ladies @ the movies. De inhoud van de tas was niet echt de moeite, de film (Suite Française) was dat gelukkig wel. En ik leerde ook nog iets bij tijdens deze avond … die mooie half opgestoken kapsels die er vrij simpel en elegant uitzien zijn lang zo eenvoudig niet. Voor de film kan je door kapsters in opleiding je haar laten doen of je door hun collega’s van de make-up onder handen laten nemen. Het tweede was niets voor mij, maar een half opgestoken kapsel sprak me wel aan. Ik had iets snel en eenvoudig verwacht maar ze waren er best wel lang mee bezig én dat was ik ook toen ik vlak voor het slapen al de schuivertjes er van tussen mocht halen.

radbaglidsidEen tijdje geleden won ik bij Sas een super toffe Manatea. Iets later kreeg ik echter een mailtje van de firma die de prijs ter beschikking had gesteld. Jammer genoeg blijkt deze Manatea erg populair te zijn en weet men niet wanneer hij opnieuw geleverd kan worden. Hierdoor mocht ik iets anders uitkiezen van dezelfde waarde. Een beetje stom vermits ik diezelfde Manatea in Antwerpen was tegengekomen de dag voordat ik dit mailtje kreeg. Toen ik drie dagen later terug naar de winkel in Antwerpen ging was hij daar ook al uitverkocht. Het is dus nog maar de vraag of ik nog zo’n schattige Manatea ga kunnen bemachtigen, maar ondertussen heb ik wel deze twee handige keukenhulpjes en die komen ook erg goed van pas .

20150408_120548Samen met mijn buurvrouw sprak ik nog eens af voor een bijpraat-sessie. Dit leek me de perfecte gelegenheid om nog eens scones te bakken en dus konden we gezellig genieten van een ongezonde (=dieet-onvriendelijke) maar wel erg lekkere lunch.

 

 

20150409_171200Van mijn tante kreeg ik dit ruikertje gerbera’s. Ik vind het superleuk dat zo’n boeketje je hele huis lijkt op te fleuren. Ook de zon liet zich weer eens zien en daar voel je je automatisch een pak beter door. Extra licht en vitaminen, niet moeilijk dat je je dan automatisch een pak beter voelt.

20150410_205914Althans dat zou je verwachten. Mijn lichaam dacht er blijkbaar anders over en zorgde voor een angina en oorontsteking. Jammer genoeg had ik geen ijs in huis om de pijn te verzachten (JA, ijs heeft wel degelijk meer effect als muntjes dus dat is een super goed excuus) dus mixte ik diepvriesfruit met yoghurt. Een gezonder alternatief dus maar jammer genoeg niet even lekker.

aprilsegrillenDeze foto’s die ik met ongeveer een half uur tussentijd maakte tonen perfect weer wat men bedoeld met Aprilse grillen. Gek hoe het weer zo van het ene op het andere moment kan omslagen.

cupcakemodusEigenlijk versier ik geen cupcakes meer met suikerpasta maar voor sommige mensen maak ik uiteraard wel een uitzondering. Mijn Oma is daar eentje van en vermits ze twee verjaardagsfeesten heeft vroeg ze me om twee maal 24 cupcakes te versieren. Dus werd het tijd om mijn toepasselijke keukenschort en cupcake-materiaal weer even boven te halen.

20150416_112102Dit is het eindresultaat van een knutsel-middag met vriendinnen die net als ik graag creatief bezig zijn. Eentje deed kruisjessteek, de andere werkte aan één van haar scrapbooks en ik maakte dus eindelijk nog eens een lading nieuwe kaartjes. Gelukkig plannen we af en toe zo’n middag, want anders kom ik nog zelden aan knutselen toe. Ik ben trouwens heel gelukkig met beide alfabet-snijvormen en heb er nog heel veel plannen mee.

20150416_202459Het genezen gaat niet zo vlot, maar ik was wel tot bij de supermarkt geraakt en vond dat ik nu wel echt ijs had verdiend. Eigenlijk zou er een fysische wet moeten bestaan waardoor je niet bijkomt van ijs als pijnstiller. Oh en dan meteen ook ijs op voorschrift én verplichte leestijd. 🙂

 

 

20150417_161014Vermits ik zelf nog meer als een week moet wachten vooraleer ik mijn Cosplay-outfit mag dragen, mogen jullie solidair zijn en nog even wachten op een foto. Al toon ik wel een beetje medelijden door alvast deze sneakpeak met jullie te delen. Ik ben blij dat hij tijdig is afgeraakt want ik kijk er enorm naar uit om als één van mijn favoriete personages rond te lopen.

5 gedachten over “Foto-update #42”

  1. Die cupcakes zien er superlekker uit! Ze zullen vast gesmaakt hebben.
    De ‘pannenmannen’ zijn geweldig, geen overstromende pannen meer. Al vind ik de Manatea ook heel erg leuk bedacht!

  2. Die gerbera’s zijn zo mooi! Ik ben erg benieuwd naar “Suite Française”, ik zag enkel nog maar de voorstukjes en het zag er veelbelovend uit 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.