Facts about me #4

factsaboutmeOndertussen weten jullie wel ongeveer wat mijn favoriete genres zijn én wie er thuis hoort in het rijtje met favoriete auteurs. Dankzij Tags en Challenges krijg je af en toe ook inzicht in mijn boekige gewoonten of de uitdagingen die ik mezef opleg. Maar wisten julle dit al …

1.Iedere keer dat ik dit liedje hoor word ik er vrolijk van. Bovendien moet ik dan altijd een beetje gek meedansen. En in de vorige zin is ‘beetje’ wel degelijk een understatement. Ik controleer uiteraard steeds of er geen getuigen in de buurt zijn. 🙂

2.Als kind heb ik twee jaar klassiek ballet gevolgd. In combinatie met mijn mobiele klunzigheid, slecht evenwicht en absoluut gebrek aan ritme heb ik de balletjuf ongetwijfeld enkele grijze haren bezorgd.

3. Ik heb geen flauw idee hoe ik er mee gestart ben maar sinds enkele weken heb ik een vreemde drink-gewoonte. Ken je het moment waarop je heel veel dorst hebt en er na het drinken van een hoeveelheid water/frisdrank/… een voldane ‘Aaaah‘ ontsnapt? Die vul ik dus in mijn hoofd automatisch aan met ‘Aaaaah … push it. Push it real good‘.  Voor diegene die geen flauw idee hebben waar ik dat weer vandaan haal …

4. Natuurlijk weet ik dat het de aard van het beestje is. Ik besef ook dat het erg moeilijk is om bepaalde gewoonten af te leren. Maar ik zal waarschijnlijk nooit begrijpen waarom er mensen zijn die enkel de slechte dingen lijken te zien. Het verandert immers niet aan je problemen en het leven is nu eenmaal een pak aangenamer wanneer je je op de positieve zaken focust. Die zijn er hoor, zowel in grootse als kleine dingen. Alleen moet je er op moeilijkere dagen wat langer naar zoeken.

centraal-station-antwerpen5. Het maakt niet uit hoe frequent ik er langskom. Iedere keer dat ik door het Centraal Station in Antwerpen wandel kijk ik in volle bewondering omhoog naar de knappe koepels. Als je iemand op de Meir ziet wandelen die omhoog kijkt naar de gevels in plaats van de vitrines van winkels, dan is het goed mogelijk dat je mij net gepasseert bent. 🙂

 

6. Ondanks de naam van mijn site én blog kan je amper zwart terugvinden in mijn kleerkast. Nochtans droeg ik in mijn tienerjaren gedurende een bepaalde periode net vooral deze kleur. Momenteel zou je echt op zoek moeten gaan om iets in dit kleurtje te vinden.

haarspelden-keltisch7. Ik hou van keltische haarspelden. De laatste tijd draag ik mijn lange haar vaak los, maar sinds ik een keertje las dat rekkertjes je haar beschadigen heb ik enkele mooie zilverkleurige haarspelden bij elkaar verzameld. Twee van hen bestelde ik speciaal via Etsy bij een koppel uit Oregon zodat ik één van beide op onze trouwdag kon dragen.

8 gedachten over “Facts about me #4”

  1. Die haarspelden zijn mooi! Ik heb ook wel eens een speld in, maar ik heb zo’n bos dat het bijna niet te houden is. Ik heb ook speciale elastiekjes zonder zo’n ijzertje.. want anders gaat mijn haar echt kapot!

    1. Dat had ik vroeger ook, maar deze spelden zijn daar gelukkig op voorzien. In het ergste geval kan je het veertje zelfs verwijderen zodat het zelfs een super dikke bos haar bij elkaar kan houden.

  2. Wat een mooie haarspelden! Soms vind ik het wel jammer dat ik dit soort dingen niet meer in kan, maar aan de andere kant: toen ik mijn haar lang had droeg ik ze ook niet 😉

    1. Ik moet er zelf ook af en toe echt aan denken hoor. Eigenlijk went het erg snel om je haar gewoon los te dragen. Nu het warmer weer wordt zal ik het waarschijnlijk weer wat vaker bij elkaar doen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.