Alfabet Tag

Ik heb de indruk dat ik de laatste tijd niet zoveel tags heb ingevuld en probeer daar nu beetje bij beetje verandering in te brengen. Deze Alfabet Tag die ik tegenkwam bij acrazylady’s world leek me wel interessant. Toen Tamara me ook nog eens liet weten dat ik hem gerust mocht invullen had ik er meteen ook de nodige motivatie bij.

Age: nog eventjes 33

Best friend: Ik heb het geluk dat ik meerdere geweldige vriendinnen heb én besef maar al te goed dat dit een grote luxe is. Zo zijn er E & S, A & L, maar ook A, M, S en N – de vriendin met wie ik eindeloos over boeken kan praten.

Chore you hate: Euhm … afstoffen? Natuurlijk ben ik liever aan het lezen dan dat ik huishoudelijke klusjes doe. Maar vooral dat afstoffen lijkt zo’n eindeloze strijd tegen het stof. Tegen dat je die stofvod hebt opgeborgen dwarrelen die pesterige stofvlokjes al weer naar beneden.

Dreamhouse: Ik heb lange tijd van een gerenoveerd oud herenhuis gedroomd. Later werd het een verbouwde boerderij vlak naast een bos. Tja, als ik droom dan ga ik er meteen ook voor. Ondertussen hebben we ons eigen huisje. Geen boerderij en ook geen herenhuis, maar wel een droomhuis.

winterthee

 

 

Essential start of your day: Water koken voor een tas thee bij het ontbijt.

Favorite colour: Paars, maar dat wisten jullie ongetwijfeld al.

Gold of silver: zonder twijfel zilver. Liefst zonder steentjes en niet te opvallend.

Height: 1m63

blokfluit

 

 

Instruments I play: blokfluit (sopraan & alt)

 

Job Title (most recent): huisvrouw en blogster

Kids: geen

Life is incomplete without: Mijn echtgenoot, familie en vrienden. Zonder boeken zou het bovendien wel eens wat saai kunnen worden.

invloed-boeken-op-muziekkeuzeMusic that you always listen to: afhankelijk van dag tot dag. Momenteel luister ik graag naar Royal Blood. Maar ik hou ook van Radiohead, Muse, Skunk Anansie, Blood Red Shoes, Gossip, Eels, Garbage, Foo Fighters, Lamb, Veruca Salt, … ook van klassieke muziek kan ik met momenten erg van genieten.

Nickname: zwartraafje is een zelfbedachte nickname dus die telt waarschijnlijk niet. Liesje dan weer wel.

Overnight hospital stays: Euhm tot op de nacht ga ik dat niet meteen kunnen zeggen maar het zullen er ongetwijfeld meer als 130 zijn.

scar

 

 

Phobias or fears: Vroeger had ik een panische angst voor katten en honden. Gelukkig ben ik daar ondertussen van verlost. Meer zelfs, dankzij de huisdieren van onze buren kijk ik nu zelfs uit naar een knuffelsessie met één van hun twee honden of katten.

 

arwen-cosplay

Quote from a movie: “I would rather share one lifetime with you than face all the Ages of this world alone.” – Arwen (LotR)

 

Reason to smile: een onverwachts kaartje, een dikke knuffel, bloemen die het huis opfleuren, nieuw leesvoer, leuke afspraakjes, …

Siblings: twee jongere broers

Time you wake up: Vrijwel altijd rond 8u. Blijkbaar heb ik een biologische klok die steeds op die uur afgaat ook al kan ik eigenlijk langer blijven liggen.

Underwear: Well yes, off course 🙂

Very important date this year: De trouwdag van mijn broertje en schoonzus

Worst habit: Weinig zelfvertrouwen en me schuldig voelen over de meest belachelijke zaken

X-ray’s you’ve had done: Ik weet het niet exact. Maar het zal vermoedelijk ergens tussen de 15 à 20 liggen.

pralines9aYummy food you make: Altijd gek om zoiets over jezelf te zeggen. Ik kook dagelijks, maar vermoed dat de zoete koekjes, cakejes en taarten nog meer succes hebben. Waarom zijn al die lekkere dingen zo’n ramp voor je lijn. Oh, misschien moet ik hier mijn met pure chocolade omhulde witte chocolade roompralines vermelden.

Zoo animal: Beren, leeuwen, … of Nagini in het serpentarium. 😉

8 gedachten over “Alfabet Tag”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.