Update Challenges: Januari 2015

updatechallenges2015Waar ik het vorig jaar hield bij de Reading Bingo en een Goodreads-challenge, besloot ik in 2015 nog enkele andere uitdagingen te volgen. Niet dat ik nu bewust andere boeken ga kiezen, de belangrijkste selectie-factor blijft immers de ‘goesting’. Je kan nu eenmaal zin hebben in één specifiek boek ook al liggen er nog een hele hoop andere op je te wachten. Toch lijkt het me leuk om maandelijks een keer te zien of ik met die gelezen boeken een aantal zaken kan afvinken bij deze uitdagingen.

Mijn Goodreads-challenge heb ik dit jaar ingesteld op 130 boeken. Wanneer ik deze update aan het schrijven heb heb ik daar nog maar negen boeken van gelezen. Wat de huidige stand dus op 9/130 brengt.

tobereadin2015updatejanuariEen andere uitdaging was mijn ‘To Read in 2015’-lijstje dat ik zelf samenstelde. In dit lijstje kon ik met ‘Alien Archives’ van Gini Koch een boek van meer dan 500 pagina’s aanvinken. Dankzij ‘Wachten op Doggo’ kon ik datzelfde doen met een boek dat in 2015 uitkomt. ‘Rafe’ is dan weer een twijfelgeval, ik had ‘een titel met slechts één woord‘ al gemarkeerd, maar eigenlijk is het een naam in plaats van een woord en dus niet de perfecte invulling voor deze specifieke omschrijving.

Mijn voornemen om meer eigen boeken te lezen lijkt wel vrij goed op gang te komen. In januari las ik immers 4 fysieke eigen boeken, 2 eigen ebooks en 3 recensieboeken. Ik zag bij anderen dat ze ook ebooks mee rekenen bij hun te lezen eigen boeken, dus staat deze challenge momenteel op 6/25

Ik las dit jaar nog geen enkel YA boek, dus de YA Reading Bingo ziet er nog steeds exact hetzelfde uit … blanco.

Dit telt ook voor de Color-coded challenge vermits ik nog geen enkel boek las waarvan de titel een kleur bevat.

Ik vraag me alvast af hoe deze update er binnen een maand zal uitzien.

2 gedachten over “Update Challenges: Januari 2015”

  1. Goed bezig! Vooral die eigen boeken vlot goed.
    Ik kan er al een paar afstrepen van de Young Adult Challenge en tot mijn verbazing ook al een boek met een kleur in gelezen: De witte duif van Santa Montefiore. Ook mijn Goodreads vlot goed: 18 boeken van de 100. Ik vrees dat ik de volgende maanden niet meer zoveel boeken zal kunnen lezen.

    1. Dan was januari meteen al een goede start. Ik hoop deze maand iets minder tijd achter de laptop te spenderen en meer in het gezelschap van een tof boek. Nu nog afwachten of dat ook gaat lukken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.