Gelezen in januari 2015

gelezeninjanuariOops! Tot daar mijn plan om het nieuwe jaar in te zetten met veel boeken. Misschien kan ik me beter voornemen om minder tijdrovende blogposts in te plannen. Iedere keer dat ik denk ‘Oh, als ik nu eens een post schrijf over ….’ dan eindigt dat met een hele hoop opzoekwerk én een vrij omvangrijke uitwerkingsperiode. Jammer dat die interessante blogposts zoveel tijd vragen, want die tijd kan ik natuurlijk niet spenderen aan het weglezen van TBR-lijst.

Gelukkig vond ik wel de tijd om de volgende tien boeken te lezen. Nu ja, eigenlijk ben ik nog in dat laatste boek bezig, maar dat zou tegen het einde van dit weekend wel uit moeten zijn.

januari2015

Rafe – Nora Roberts
Alien Research – Gini Koch
Jared – Nora Roberts
Zoete weelde – Maya Banks
The Darkest Kiss – Gena Showalter
Wachten op Doggo – Mark B.Mills
Forever and a Day – Jill SHalvis
Me and my shadow – Katie MacAlister
Serena en Caine – Nora Roberts
De demonenkoning – Cinda Williams Chima

3 gedachten over “Gelezen in januari 2015”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.