Aanwinsten januari

indexIk was echt van plan om tijdens de eerste maand van dit nieuwe jaar veel boeken te lezen. Jammer genoeg lijkt dat er op de een of andere manier niet van te komen. Het lijkt wel alsof er steeds vanalles tussenkomt waardoor mijn ‘leestijd’ erg beperkt is. Welke gevolgen dit heeft op mijn aantal gelezen boeken merken jullie in de blogpost die morgen verschijnt. Deze post gaat immers over de aanwinsten die ik tijdens dezelfde maand verwierf en blijkbaar is dat aantal (ter compensatie) dan weer net groter dan verwacht …

aanwinstenkookboekenjan2015Het geluk bleek in januari aan mijn kant te staan. Niet enkel kreeg ik onverwachts een kookboek vol heerlijke bakrecepten (Juliette’s bakboek) en eentje met allerlei curry’s (Curry’s snel op tafel). Ik won ook het Good Food-kookboek dankzij Nine Sisters en mag ook Havermoutje, een boek vol gerechten met havermout recenseren (Carrera Culinair). Kook -en bakinspiratie weet ik dus ongetwijfeld terug te vinden in deze extra kookboeken.

20150124_132026Daar bleef het echter niet bij. Ik kreeg immers nog meer recensie-exemplaren toegestuurd. ‘Zoete weelde’ van Maya Banks (Boekerij) is daar eentje van, maar ook ‘Wachten op Doggo‘ van Mark B. Mills (LS Amsterdam) , Serena & Cain van Nora Roberts (Harlequin) en De Demonenkoning van Cinda Williams Chima (LS Amsterdam).

Daarnaast zorgde ik er zelf ook voor dat mijn boekenkasten nog beter gevuld werden. Dankzij een leuke actie bij het Kruidvat kon ik immers voor een prijsje VIER Nora Roberts boeken kopen die ik nog niet in mijn bezit had. Toen ik daar naar op zoek ging kwam ik meteen ook nog twee Katie Fforde-boeken tegen die mijn verzameling weer wat verder aanvullen.

aanwinstenjanuari2015

Ik kocht echter ook een boek van Rachel Gibson bij de plaatselijke Kringloopwinkel, Matilda van Roald Dahl heeft dankzij Fnac nu ook een plekje in mijn bibliotheek en door een bezoekje aan De Sleghte verwierf ik ook een boek van Gena Showalter.

De exacte titels kan je hieronder terugvinden:

Juliette’s bakboek – B.Keirsebilck
Curry’s snel op tafel – Parragon Books
Good Food – Laurianne Ruhe
Havermoutje – Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
Zoete weelde – Maya Banks
Wachten op Doggo – Mark B.Mills
Serena & Cain – Nora Roberts
De Demonenkoning – Cinda Williams Chima
Een nieuw begin – Nora Roberts
Eerbetoon – Nora Roberts
De weg naar de top – Nora Roberts
Het eind van de rivier – Nora Roberts
De kers op de taart – Katie Fforde
Een verleidelijk voorstel – Katie Fforde
Matilda – Roald Dahl
Gewoonweg onweerstaanbaar! – Rachel Gibson
Last Kiss Goodnight – Gena Showalter
Gesloten hart – Nora Roberts

Vlak voor het laatste weekend van januari had de postbode nog een nieuwe aanwinst voor me bij. Die staat jammer genoeg niet mee op de collage, maar ik kijk er wel naar uit om dit boek te lezen.

6 gedachten over “Aanwinsten januari”

    1. Dat boek viel echt heel goed mee. De recensie komt binnenkort online, maar ik kan je alvast laten weten dat hun Homemade Havermout Granola super lekker is. Dat recept heb ik immers meteen eventjes uitgeprobeerd.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.