Foto-update #36

fotoupdate1Deze terugkerende foto-update is na enkele keren een gewoonte geworden én ook dit keer laat ik jullie via een aantal foto’s graag zien waar ik me de afgelopen dagen mee heb bezig gehouden. Het lijkt ondertussen alweer een hele tijd geleden sinds mijn laatste foto-update. Of is dat maar een idee?

10962186_10204535888409936_1857577291_nMisschien lijkt het vooral zo omdat het alweer zolang geleden is dat ik deze geweldige Scar in mijn handen hield. ‘Familie krijg je, vrienden kies je’ – die uitdrukking gaat al eventjes mee en ik mag me in beide gevallen gelukkig prijzen. Als ik sommige mensen hun verhaal hoor doen, moet je met je buren ook veel geluk hebben. En ja hoor, ook daar zijn we dus in de prijzen gevallen. Niet enkel heb ik een superlieve buurvrouw met wie ik graag af en toe een thee & bijpraat-sessie in plan, ze hebben ook nog eens fantastische huisdieren. Vroeger had ik een panische angst voor zowel honden als katten. Toen had ik nooit geloofd dat ik zo’n dier in mijn handen zou houden laat staan dat ik het leuk zou vinden. En nu … ja hoor. Kan ook moeilijk anders met zo’n schattige beestjes. Toch?

gsmhoesjeuilVermits mijn eerste rokje was afgewerkt en mijn nieuwe gsm iets te groot is voor mijn zelfgemaakte gsm-hoesje ben ik aan een nieuw exemplaat begonnen. Zo heb ik meteen nog een extra oefening zodat ik me nadien ook aan een hoes voor mijn e-reader kan wagen. Die zou ik net als dit nieuwe exemplaar in dezelfde leuke uilenprint maken.

20150214_140720Mijn jongste broer en schoonzus trouwen binnenkort. Iets om naar uit te kijken natuurlijk, al betekende het ook wel dat ik op zoek moest naar een deftige outfit. Zelf een kleed maken is immers nog iets te snel, daar gaan eerst nog wat lessen aan te pas komen. Nu heb ik doorgaans een positieve instelling, maar de gepast jurkje vinden … Dat leek me door eerdere ervaringen een onmogelijke missie. Gelukkig wist mijn nicht een goede winkel waardoor het uiteindelijk een ‘mission-not-so-impossible’ werd. Ik vond al meteen in de eerste winkel een jurk die mooi is én past én betaalbaar is. Het werd zelfs nog beter … ik vond er twee. Die van het trouwfeest blijft nog eventjes opgeborgen in de kast, maar het tweede exemplaar kon ik al aandoen. Ik ben er echt heel blij mee. Ah ja, ik lijk er smaller door. 🙂

jennaOok hier was ik erg blij mee. LS Amsterdam is echt aan een inhaalmanoeuvre bezig. Als ik me niet vergis zijn er momenteel 12 boeken in de Midnight Breed-serie en met Jenna zijn er daar nu al acht van vertaald. De recensie verscheen ondertussen al op de blog … die kan je hier terugvinden.

 

 

20150205_093717Het ziet er waarschijnlijk een beetje vreemd uit voor diegene die het niet kennen. Mijn grootvader dronk vrijwel elke ochtend een grote portie van deze Kefir-melk als ontbijt. Die witte Kefir-bloemen overgiet je elke dag met verse melk en dan heb je een dag later een soort zurige yoghurt. Heel anders dan de yoghurtjes die je in de supermarkt koopt én ik zal er maar meteen bij zeggen dat ik er wel wat zoetstof aan toevoeg vooraleer ik het opdrink.

20150209_112827Onlangs kwam ik nog eens in de Kringloopwinkel. Dit keer viel het aanbod jammer genoeg wat tegen. Ik dacht er nu echter wel aan om eens een foto van dat aanbod te maken. Er staan nog zo’n drie gevulde kasten extra met fictie en nog drie lagere kasten die langs beide kanten gevuld zijn met non-fictie.

kerstverlichtingDe kaartjes zijn opgeborgen, de kerstdecoratie ligt terug op zijn plek … maar deze kerstverlichting ligt dus nog steeds achter aan het keukenraam. Binnenkort zal ik ook dit laatste stukje kerst opbergen, maar nu is het leuk om nog wat van die gezellige lichtjes te kunnen genieten.

vlinderkaartenHet was al eventjes geleden sinds ik nog eens aan knutselen toekwam. Na het huishouden, lezen en bloggen blijft er immers niet veel tijd meer over voor andere zaken. Deze week lukte het gelukkig wel en dus kon ik nog eens wat kaarten maken. Met al die vlindertjes kwam de lente alvast een beetje piepen.

20150212_183756Hmmm, het is precies donderdag! Dat viel moeilijk te ontkennen terwijl ik mijn Bloglovin-achterstand aan het bijlezen was. Eigenlijk was ik door een opmerking van mijn echtgenoot van plan om een blogpost aan mijn vampierboeken te wijden, maar die ga ik toch even uitstellen na deze TTT. Ik zou niet willen dat er iemand plots last krijgt van een overdosis vampieren. 😉

recensiemateriaalfebruari1Oops, ik weet wat te doen! De postbode had het druk deze week. Ze mocht immers een heel deel boeken bezorgen. De recensie van ‘Gewillig’ heb ik net ingevoerd voor ik aan deze Foto-update begon. Ook mijn andere besprekingen komen hier binnenkort aan bod.

6 gedachten over “Foto-update #36”

  1. Ik hoop dat de rest van de Middernacht reeks snel volgen, Jenna heb ik alweer uit.
    Gewillig heb ik bij amazon voor nog geen 4 euro in ebook gekocht. ‘k ben heel benieuwd naar het boek, gebonden vond ik heel leuk!

    1. Ik hoop het snel onder de knie te krijgen want dankzij Pinterest heb ik veel te veel rokjes, jurkjes en dergelijke die ik graag een keertje wil maken. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.