Winnaar Sjaalactie

winnaarsjaalactieOops! blijkbaar was ik vergeten dat er nog een winnaar moest geselecteerd worden. Die blogpost stond duidelijk niet mee op de planning. Gelukkig is het ondertussen weer koud en nat weer geworden. Nu ja, gelukkig … voor de winnaar alleszins. Het is immers dankzij dit slechte weer dat ik er plots aan dacht dat je van 2 t.e.m. 20 januari kon meedoen aan deze winactie waarbij één iemand kans maakte op een sjaal naar keuze.

Die 20ste zijn we ondertussen al eventjes gepasseerd dus werd het hoog tijd om een winnaar te selecteren en dat werd ….

Nancy Vercamer

Proficiat! Ga gerust eens rondsnuffelen tussen deze verzameling sjaals. Mocht je niet meteen iets naar je zin zien staan, dan kan je natuurlijk nog even wachten tot er nieuwe verschijnen. Gelieve me wel iets te laten weten wanneer je een keuze hebt kunnen maken.

2 gedachten over “Winnaar Sjaalactie”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.