Minder recensies door …

minderrecensiesdoorVandaag kwam ik op Goodreads om mijn status aan te passen en zag dat ik meerdere dagen NIET gelezen had. Natuurlijk had ik wel gemerkt dat het er niet van leek te komen, maar ik schrok toch wel van het aantal ongelezen dagen. Nu ja, vijf minuten hier, een kwartiertje daar, … maar nooit voldoende tijd om eens goed door te lezen. Natuurlijk zou ik liefst altijd ‘lezen’ bovenaan mijn prioriteitenlijstje hebben staan. Jammer genoeg lukt dat niet altijd.

De reden dat er momenteel minder gelezen werd is dat ik al mijn recensieboeken had uitgelezen. Die boeken krijgen immers altijd voorrang. Natuurlijk doe ik die dagen meer dan lezen, maar in de mate van het mogelijke durf ik dan bepaalde zaken wel eens wat langer laten liggen.

Dat excuus had ik dus eventjes niet meer. Leuk natuurlijk want op zo’n moment kan ik aan mijn eigen boeken beginnen die ik al erg lang wil lezen. Alleen leek de tijd steeds te ontbreken omdat er nog zoveel andere zaken moesten gebeuren. Het zinnetje ‘Life is what we call that period of time that interrupts our reading‘ was hier de afgelopen dagen dan ook volledig van toepassing.

Je kan nu eenmaal niet lezen terwijl je ….

tedruk

Kerstkaarten maakt, saaie huishoudelijke klusjes als afwassen/strijken/opnemen/boodschappen/… vervult, tijdens een knutselmiddag met de dochter van je nicht feestelijke kapsels uitprobeert, kerstkaarten schrijft, niet thuis bent, kerstcadeautjes inpakt, bakrecepten test, bibliotheekboeken plastificeert, DIY-ideetjes uitprobeert, volop blogposts aan het inplannen bent, …

Mocht het dus even duren vooraleer er weer wat meer recensies verschijnen dan weten jullie nu meteen ook hoe dat komt.

Ondertussen is er alvast een nieuw recensie-exemplaar bezorgd, erg lang zullen je dus waarschijnlijk niet moeten wachten. πŸ˜‰

3 gedachten over “Minder recensies door …”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.