Dealerpraktijken

Deze blog maakt wel duidelijk met welke zaken ik ervaring heb. Boeken, knutselen, koken, bakken, … Drugs horen echter niet in dat rijtje thuis. Ik heb er dan ook totaal geen ervaring mee. Ik neem wel dagelijks de nodige medicate, maar geen één van die pilletjes bezorgt me hallucinaties of doet me op enige andere manier de realiteit uit het oog verliezen.

Waar ik echter wel ervaring mee heb zijn … dealers. Ok, ze verkopen dan misschien geen drugs, de methode die ze hanteren is wel exact hetzelfde. ‘Hier, proef maar eens. Heb je de smaak te pakken? Goed dan kan je er vanaf nu voor bij ons terecht‘.

Jullie kunnen vermoedelijk wel raden over welke dealer(s) ik het hier heb. Sinds ik in juli een e-reader als verjaardagscadeau kreeg ga ik regelmatig eens in het Kobo-aanbod rondsnuffelen. Natuurlijk zijn er nog andere online boekensites waar je terecht kan voor je hoognodige nieuwe leesvoer-bevoorrading, maar zelf kom ik het vaakst bij Kobo terecht.

Die lieve mensen hebben immers een pagina vol met gratis ebooks. Legale exemplaren wel te verstaan. Het enige probleem met dat gratis leesvoer is dat het doorgaans het eerste deel uit een reeks is. Goed gezien van hen natuurlijk. Ondertussen heb ik er al enkele van gelezen, met als gevolg dat mijn wishlist van boeken die ik nog wil lezen steeds maar langer wordt.

Deze dealer-methode van Kobo & Co werpt wel zijn vruchten af want ze zorgt er dus voor dat vier gratis proef-exemplaren leiden tot de volgende TBR-lijst:

demonica

Demonica-reeks – Larissa Ione

lordsoftheunderworld

Lords of the Underworld – Gena Showalter

luckyharbor

Lucky Harbor – Jill Shalvis

shiftersunbound

Shifters Unbound – Jennifer Ashley

Veel kans dus dat de overige ongelezen eerste delen die nog op me wachten ervoor zullen zorgen dat die TBR-lijst blijft groeien.

Hebben jullie al leuke auteurs of series ontdekt dankzij gratis ebooks?

6 gedachten over “Dealerpraktijken”

  1. Ik kijk er wel eens tussen, maar eerlijk gezegd trekken veel van de titels en covers mij totaal niet. De series die je hier laat zien komen op mij daardoor erg over als een soort keukenmeidenromannetjes, en mijn MTBR is al enorm genoeg met boeken die me leuker lijken. Ik vermoed dat de inhoud toch wel leuk is, als jij de rest van de serie wel zou willen lezen, maar … nee … toch maar niet. Helaas zien de meeste gratis ebooks bij Amazon etc er zo uit.

    1. Heel veel boeken in dit genre zijn inderdaad terug te vinden bij dat gratis aanbod. Gelukkig dus dat ik er wel van hou. Ze zijn super ontspannend, maar ik vind hen vooral leuk doordat er zowel actie als fantasy, romantiek én erotiek bevatten. Een beetje van alles dus.

  2. Ik ben zelf totaal niet van de e-books en heb dan ook gewoon een boekenkast met ‘echte’ boeken. Leest toch lekkerder vind ik zelf 🙂

  3. Ik denk dat ik blij mag zijn dat ik geen e-reader heb, want dan zou ik nog minder tijd hebben om nog meer boeken te lezen. Ik zou constant denken aan de boeken die nog op me liggen te wachten. Dat gebeurt nu al 😉

  4. Als ik gratis ebooks lees zijn dat meestal klassiekers van Gutenberg, maar ik heb ook wel een aantal gratis boeken via acties. Uit een serie heb ik nog nooit iets gehad. Veel leesplezier en laat je (niet) verleiden!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.