Boeken Adventskalender – Verlengde winactie

boekenadventskalenderOp 3 december plaatste ik, naar aanleiding van Emmy’s Boeken Adventskalender, een winactie online waarmee je kans maakte op ‘Finale’ van Marie Lu. Blijkbaar was het niet helemaal duidelijk wat je moest doen om dit boek te winnen want eigenlijk beantwoorde niemand de wedstrijdvraag.

Het zou natuurlijk wel leuk zijn mocht ik een winnaar kunnen selecteren, dus verleng ik deze wedstrijd nog eventjes.

2014-11-29 16.34.37Wil jij graag dit boek winnen?

Beantwoord dan voor 29 december in een reactie de volgende vraag.

Wat is jouw favoriete afsluitende boek in een serie én waarom is net dit boek je favoriete finale?

Meer kans maken? Dat kan door één of meerdere van onderstaande zaken te doen…

Volg Zwartraafje op Bloglovin en like deze post (+1)
Volg Zwartraafje op Facebook (+1)
Volg Zwartraafje op Twitter (+1)
Tweet het volgende bericht: “Ik doe mee aan de BAK Winactie van @Zwartraafje op http://wqd.nl/QqmdV en maak kans op Finale van Marie Lu” (+1)

Vergeet alsjeblieft niet om te melden onder welke naam of namen je me volgt!

12 gedachten over “Boeken Adventskalender – Verlengde winactie”

 1. ik vind Offergave van Richelle Mead echt een perfecte afsluiting. Alles klopt voor mijn gevoel, en ja ment to be Rose en Dimitri.
  Ja als ik denk aan wat de beste afsluiter van een serie is moet ik aan dit boek denken.

  Ik volg je op bloglovin en volg je nu op facebook, (heb geen twitter)(onder naam van Nancy van der Laan volg ik je 😉

 2. Hey,

  Deze actie was ik helemaal vergeten! Dat gebeurd vaker als ik nog hard over een antwoord na moet denken. En dat was zeker het geval bij deze vraag! Meestal vind ik eindes van een serie niet goed genoeg namelijk. Dit zal komen omdat ik het jammer vind dat het dan is afgelopen en ik nog heel graag verder had willen lezen.
  Maar na een tijd voor mijn boekenhoek gestaan te hebben kwam er toch wel een duidelijke winnaar naar voren. Dit boek had voor mij een behoorlijk heftige plottwist aan het einde die ik nog helemaal niet aan zag komen maar waar wel al in de 5 boeken ervoor naar word verwezen. Deze serie ga ik dan ook zeker nog eens lezen omdat me dan zeker cie verwijzingen op gaan vallen die ik eerder niet doorhad.
  Ik heb het hier over de ondergewaardeerde serie van Michael Scott, the secrets of the immortal Nicholas Flamel. Het slotdeel is: de zieneres
  Het jammere is dat iedereen het tijdens het lezen vergelijkt met Harry Potter. Wanneer je niet gaat vergelijken dan is het echt een goede serie!
  Ben erg benieuwd naar de legend serie van marie lu het eerste deel staat al in mijn kast te wachten, tot ik de serie in 1 keer uit kan lezen 🙂
  Groetjes Tessa

  ps. ik volg je via twitter en bloglovin, en heb dit bericht geliked op bloglovin 🙂

 3. Hm, ik vind het een moeilijke vraag.
  Meestal vind ik het laatste boek minder goed omdat het net het einde van een reeks met zich meebrengt.
  En momenteel zijn er ook nog verschillende laatste delen die liggen te wachten om gelezen te worden.
  Als ik dan toch 1 moet kiezen, wordt het ‘Dead ever after’ van Charlaine Harris, het afsluitende deel van de Sookie Stackhouse Mysteries. Ik vond een groot deel van de reeks super en kon niet wachten om ze te lezen, maar op het einde was je als lezer aan het wachten op de finale. Met ‘Dead ever after’ kwam er een mooi einde aan de reeks. Vanaf het eerste boek hoopte ik dat Sookie een koppel zou worden met een persoon en ik was supercontent dat dat ook gebeurde in het laatste deel. Voor mij dus de ideale afsluiter van een lange reeks!

 4. Destiny van Aprylinne Pike. Het is al zoooo lang geleden dat ik dit boek heb gelezen en nog altijd kan ik het boek niet loslaten/vergeten. Die brief op het einde was zo pijnlijk maar tegelijk een perfecte (vooral onvergetelijke) afsluiter.

  ik heb alle dingen gedaan en volg je als Elisa of tremblingpages

 5. Oei shit, had ik deze nog niet meegedaan? 😮 Snel verandering in brengen, oef voor de verlenging! 😉 Maar euh, moeilijke vraag wel! Ben het wel eens met wat Elisa zegt van die brief op het einde van Destiny (huilen) maar ik ga hier dan denk ik toch gewoon gaan voor een klassieker: Breaking Dawn, ‘cause I’m a sucker for a happy ending 🙂

 6. Mijn favoriete finale is Samensmelting van Veronica Roth. Ik wil geen spoilers verklappen maar het einde is zo ontzettend onverwacht. Voor sommige mensen was het dan ook moeilijk te behappen maar ik vind dat Veronica Roth ontzettend veel lef heeft gehad voor dit einde te kiezen. Het is eens een keer iets anders dan een happy end.

  Ik ga je volgen op Bloglovin en Facebook onder de naam Kim Milkyway. Ook ga ik het bericht van de Boeken Adventskalender over deze winactie delen op mijn Facebook pagina ook onder de naam Kim Milkyway.

 7. en ik heb dit bericht geliked op bloglovin ook weer onder de naam Kim Milkyway. Ik heb het bericht van Boeken Adventskalender uiteindelijk niet gedeeld maar het bericht op jou Facebook pagina. Dan komen mensen gelijk bij deze pagina uit en niet bij de oude pagina van deze winactie.

 8. Stad van hemelse vlammen van Cassandra Clare vind ik de perfecte finale in de reeks van Kronieken van de onderwereld. Vind het ook wel beetje jammer dat het gedaan is na dit boek maar ieder verhaal heeft zijn einde, al kunnen we altijd in onze eigen fantasie nog wel voort dromen over avonturen die Jace & Clare meemaken 😉

  Ik volg je op Bloglovin en Facebook onder de naam Sandra.

 9. Oei, volgens mij heb ik omdat het de eerste ronde niet lukte nog niet deelgenomen aan deze actie.
  Ik volg je op bloglovin onder Baseballlover en op twitter onder @Baseball14Lover
  Tot nu toe heb ik niet veel afsluitende boeken in een serie gelezen, maar ik zou gaan voor Samensmelting van Veronica Roth. Dit is echt een afsluiten, een einde wat ik niet verwacht had en eigenlijk ook had gehoopt dat het anders zou lopen (kan niet meer zeggen, want anders spoiler ik misschien voor iemand en dat zou niet leuk zijn!). Maar prachtig geschreven en vol spanning en hoop op een betere toekomst met keuze vrijheid (de vrijheid om te zijn wie je bent, ook als je niet binnen een fractie past, want je hebt altijd meer in je dan een eigenschap!)!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.