Gelezen in september

gelezeninseptember

 

In september mocht ik enkele heel leuke boeken lezen. Het merendeel zijn exemplaren die ik mocht recenseren, maar dankzij de #opgoedgeluk-challenge die Joany organiseerde haalde ik nog enkele boeken uit de kast die daar al vrij lang stof aan het aantrekken waren.

 

Lover Mine hoort daar natuurlijk niet bij. De boeken van J.R.Ward heb ik immers nog niet zo ontzettend lang in mijn bezit. Momenteel heb ik nog maar één ongelezen boek van haar in de kast staan, maar ik ben van plan om daar binnenkort verandering in te brengen door een bestelling bij The Book Depository te plaatsen. Lover Mine was net als zijn voorgangers opnieuw genieten.

2014-09-30 16.42.20Hetzelfde telt voor ‘Verkeerd verbonden’ van Rachel Gibson. Mijn allereerste boek van deze schrijfster was meteen ook een heel aangename kennismaking. ‘Mug Cakes’ van Lene Knudsen was dan weer een heuse verrassing. Wie had nu gedacht dat je door middel van een beker, een microgolfoven, enkele ingrediënten én minder dan twee minuten tijd een cakeje zou kunnen maken. Dit boek bewees dat het geen fabeltje is maar een snelle én handige manier wanneer je last-minute of onverwachts nog snel een dessertje wil bereiden.

2014-09-30 16.43.16‘Finale’ van Marie Lu was een waardige afsluiter van de Legend-trilogie. Dankzij Harlequin las ik vervolgens een heel deel ontspannende romans. Ik ontdekte de aangename schrijfstijl van Robyn Carr en Susan Mallery, maar las ook voor het eerst een boek van Brenda Novak Susan Wiggs en Sherryl Woods.

Vaste grond – Robyn Carr * De rol van zijn leven – Brenda Novak * De appelboomgaard – Susan Wiggs * Een nieuwe start – Robyn Carr * Uitzicht op zee – Susan Mallery * Een nieuwe koers – Susan Mallery * Ierse betovering – Sheryl Woods

Vervolgens werd het hoog tijd om eens werk te maken van die #opgoedgeluk uitdaging. De maand leek immers veel te snel voorbij te vliegen, gelukkig had ik nog wel de tijd om zowel ‘Kit met peren’ als ‘Bezoek van de nachtlibelle’ te lezen. Het eerste boek was niet mijn ding, maar de mooie, vrijwel poëtische schrijfstijl van Melissa P. wist ik wel te waarderen.

Terwijl oktober al bijna in zicht kwam, bracht de postbode nog leuke pakketjes langs. Zo komt het dat ik eindelijk ‘Het boek des levens’ kon lezen. Een boek waar ik ontzettend naar had uitgekeken. Dat lange wachten had natuurlijk ook voor hoge verwachtingen gezorgd en Deborah Harkness wist die allemaal te verwezenlijken. ‘Betoverd door jou’, het vierde boek in de Sullivan-serie wist dan weer voor een erg ontspannende avond te zorgen.

Ik ben alvast benieuwd welke boeken hier eind oktober in een lijstje zullen verschijnen.

Een gedachte over “Gelezen in september”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.