Aanwinsten Oktober

indexToch wel een beetje confronterend zo’n terugblik op je nieuwe aanwinsten. Ik ben geneigd om te denken dat ik niet overdreven veel nieuwe boeken aanschaf, maar deze rubriek doet me beseffen dat ik me hier wel eens zou in kunnen vergissen …

 

Jullie zullen straks merken dat er deze maand een groot aantal boeken zijn toegevoegd aan mijn collectie. Ik besef heel goed dat ik me heel gelukkig mag voelen door de vele leuke/mooie/spannende/knappe/romantische recensie-exemplaren die ik mag lezen. Ook deze maand waren dat er heel wat. Kijk maar even mee …

recensieboekenokt

*Penryn en de nieuwe wereld – Susan Ee
*De drakentovenaar – An Janssens
*Thuis in Virgin River – Robyn Carr
*Meer dan liefde – Nora Roberts
*Soep bij Janneke thuis – Janneke Philippi
*De ijzerproef – Holly Black & Cassandra Clare
*Nooit verliefd – Abbi Glines
*Plechtig vermoord – Nora Roberts
*Offergave – Julie Kagawa

2014-10-28 11.14.26

*Het Rosie Effect – Graeme Simsion

Zelf heb ik in oktober echter ook mijn best gedaan. Zo ging ik met mijn tante naar het Boekenfestijn in Brussel. Vermits het aanbod Engelse boeken daar nogal tegen viel heb ik me zonder al te veel moeite kunnen inhouden. Ik kwam uiteindelijk met deze drie exemplaren thuis. Het kookboekje kende ik via Femma en leek me interessant. ‘Between the Lines’ kocht ik zelf niet toen ik met Joany in Antwerpen naar het Boekenfestijn ging, maar na haar recensie had ik daar toch spijt van gekregen. ‘Hotel aan zee’ was één van de Maeve Binchy boeken die ik nog niet had én vermits ik haar oeuvre probeer te vervolledigen kwam het mee in mijn mandje terecht.

boekenfestijnokt

*Koken uit de voorraadkast en diepvries
*Between the lines – Jodi Picoult & Samantha van Leer
*Hotel aan zee – Maeve Binchy

Ik was dan ook gelukkig toen ik via een Facebook-pagina iemand ontdekte die echt heel dicht bij me in de buurt woont én een aantal boeken verkocht … waaronder VIER Maeve Binchy-exemplaren die ik nog miste.

binchyokt

Vluchtige ontmoetingen – Maeve Binchy
Onder de oude beuk – Maeve Binchy
Echo’s – Maeve Binchy
De spiegel van het meer – Maeve Binchy

Tenslotte was er ook nog ‘Crave the Night’ van Lara Adrian. Dit boek bestelde ik in december 2013 maar werd uiteindelijk pas nu geleverd vermits de publicatie meerdere keren is uitgesteld. Vermits ik heel nieuwsgierig was hoe J.R.Ward’s Black Dagger Brotherhood verder zou verlopen werd er ook een nieuwe bestelling geplaatst. Waaronder ook Alien Collective van Gini Koch. Dat wordt ongetwijfeld weer lachen tijdens het lezen.

bookdepositoryokt

Crave the Night – Lara Adrian
Lover reborn – J.R.Ward
Lover at last – J.R.Ward
The King – J.R.Ward
Alien collective – Gini Koch

Misschien toch maar eventjes een groot aantal boeken lezen vooraleer er nieuwe worden aangeschaft. Anders blijft mijn TBR-lijst van eigen exemplaren steeds maar langer worden. 😉

2014-10-31 11.39.24

Edit: Er kwam net nog een nieuw boek voor me binnen. Blijkbaar zal ik minder lang moeten wachten vooraleer ik ontdek hoe het met Blair en Rush verder verloopt … want ook ‘Voor altijd verliefd’ ligt nu voor me klaar.

2014-10-31 12.27.34

Edit II: En euhm … een half uur later stopte er ook nog een UPS-busje voor de deur. Van Harlequin kreeg ik immers dit prachtige boek toegestuurd. Eerst maar even werk maken van ‘Offergave’, ‘Het Rosie Effect’ én ‘Voor altijd verliefd’ zodat ik nadien ‘Alice in Zombieland’ kan ontdekken.

6 gedachten over “Aanwinsten Oktober”

  1. Jaloers op al die mooie boeken, terwijl ik zelf nog zo’n grote stapel leesvoer heb. Ik zal ook mijn best mogen doen om je bij te benen met al die nieuwe boeken 😀
    Veel plezier ermee!

  2. Angelfall 2 en Alice in Zombieland <3 Ben erg benieuwd naar wat je van het tweede boek vindt, hij klinkt in ieder geval erg tof en de cover is echt schitterend!

    1. In het verleden heb ik er een keer heel veel gewonnen. Ondertussen zijn mijn drie planken met kookboeken goed gevuld dus koop ik ze enkel nog wanneer ik zeker ben dat ik ze vaak ga gebruiken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.