Foto-update #18

fotoupdate1Oops! Blijkbaar ben ik er ondertussen echt wel goed in geworden én haal ik tegenwoordig regelmatig mijn fototoestel boven. Deze week zijn er dan ook best wel veel foto’s voor deze terugkerende rubriek. Dat ik een heel leuke week achter de rug heb, zal daar ook wel voor iets tussen zitten. Kijk maar even mee …

2014-09-15 13.50.09Maandag moest ik naar de tandarts voor mijn jaarlijkse controle. Gelukkig heb ik altijd mijn eigen leesvoer bij, zodat ik niet deze verouderde magazine’s moest lezen. En ja hoor, geen gaatjes. Tanden zijn goedgekeurd dus ik ben er weer voor een jaartje vanaf.

2014-09-15 16.55.16De dag nadien maakte ik deze lading pindakaas-zandkoekjes met gedroogd fruit. Vrijwel meteen nadat ze uit de oven kwamen ben ik met een kleine lading koekjes op grootouder-bezoek gegaan.

2014-09-17 11.28.01Onze postbode kent me ondertussen al. Ik zie ze natuurlijk altijd graag komen, vermits ze vaak leuke pakjes voor me langsbrengt. Dit keer was het dit leuke boek. De recensie van het vierde boek in de Sullivan-serie heb ik zonet geschreven dus die zijn jullie binnenkort verschijnen.

2014-09-17 13.49.47Nog steeds op woensdag, maar dan in de namiddag, kwam de dochter van mijn nicht langs voor een knutselmiddag. Dit keer was het echter een bak & film-sessie. Eerst toverden we deze ingrediënten om in Oreobrownies met roomkaas. Ik denk dat het een heel goed idee was om die zo snel mogelijk uit de delen, want als binnen handbereik waren gebleven had het waarschijnlijk een heuse uitdaging geworden om er aan te weerstaan.

2014-09-17 15.08.42

2014-09-18 10.26.28Donderdag stond de postbode opnieuw aan de deur met … Jawel hoor, het langverwachte ‘Het boek des levens’. Ik zie er echt ontzettend naar uit om hier in te beginnen. ‘De schaduw van de nacht’ is al zolang geleden dat ik hoop dat het verhaal nog een beetje terug zal komen wanneer ik in dit derde deel start. Voor herlezen heb ik momenteel immers geen tijd, al heb ik er eigenlijk wel zin in.

2014-09-18 16.19.01In de namiddag kwam er een mede-knutselfan langs en maakte ik een aantal nieuwe kaartjes. Ondertussen heb ik ook alle kerstprints naar beneden gehaald. Dat lijkt heel erg vroeg, maar vermits ik er waarschijnlijk wel wat moet maken, zal ik er binnenkort toch echt eens aan moeten beginnen. Een eerste kerstkaart-ideetje heb ik alvast uitgewerkt.

 

spelmiddagZaterdag was zelfs nog leuker. Ik sprak immers af met mijn nichtjes en schoonzus voor een spelletjesmiddag. Eerst een spelletje Ticket to Ride, dan lekkere sushi en vervolgens ontdekte ik ook nog een nieuw spel. De naam ‘Dixit’ klinkt me nog steeds bekend in de oren, maar het spel zelf kende ik dus niet. Deze kaartjes vond ik meteen al leuk, uiteindelijk bleek dat het ook echt heel tof om te spelen. Het zorgde alleszins voor de nodige lachspieren.

pakjesIk kreeg onverwachts ook leuke pakjes die dag. Een ruiker mooie PAARSE bloemen die het hele huis lijkt op te vrolijken én deze mooie Forever Friends stempel. De punch zal ik eens moeten uitproberen, want ik weet niet meteen waar ik die voor zou kunnen gebruiken.

2014-09-21 18.05.51Het afsluiten van de week deden we met deze lekkere salade. Perzik, parmaham, mozzarella én pecannoten. Op die manier negeren we gewoon dat het weer opnieuw aan het omslaan is en probeer ik de zomer gewoon nog wat langer te rekken.

3 gedachten over “Foto-update #18”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.