Eigen boeken die ik heel graag wil lezen …

Nog niet zo lang geleden had ik het in deze blog over de ongelezen boeken die nog op me staan te wachten. Het getal 130 zegt nu eenmaal niet zo heel veel over al die verschillende boeken die ik nog niet heb kunnen lezen. Eigenlijk moet ik nog eens nakijken of die lange lijst ondertussen al wat korter is geworden maar daar ben ik tot nu toe nog niet aan toegekomen.

Wel wil ik jullie hier de boeken laten zien waar ik het meeste naar uitkijk om ze snel te lezen én dan niet omdat ik persé het aantal ongelezen boeken wil minderen, maar omdat ik ontzettend veel zin heb om die specifieke exemplaren te lezen.

2014-07-27 12.09.23Zo ben ik heel nieuwsgierig naar Alien Research van Gini Koch. Eigenlijk was ik dit boek aan het opsparen zodat nadien niet ongeduldig op een vervolg moest wachten, maar blijkbaar is er al een nieuw deel in deze serie verschenen én het volgende staat op de planning voor december dit jaar. Het tweede deel van de Silver Dragons-serie spreekt voor zich, vermits ik het daar al enkele keren over heb gehad. Hetzelfde telt voor de ‘Black Dagger Brotherhood’ serie van J.R.Ward waar ik na drie boeken ‘lichtjes’ aan verslaafd ben. Ook de boeken van Kim Harrison staan bovenaan mijn verlanglijstje én ook de boeken uit de Morganville Vampires-serie hebben mijn interesse gewekt.

2014-07-27 12.13.28Er zijn ook nieuwe recensie-boeken binnengekomen de afgelopen week en naar deze drie ben ik heel benieuwd. De Test-trilogie is me tot nu toe heel goed bevallen én ook het eerste deel uit de Project Persefone-reeks was een aangename verrassing. ‘Heksenwaan’ is dan weer een nieuw boek, eentje met knappe illustraties van Iris Compiet én een verhaal dat me meteen aansprak. Ik laat jullie zeker nog weten of het mijn verwachtingen kan waarmaken.

2014-07-27 12.13.50Stilletjes aan wordt het ook wel eens tijd dat ik werk maak van deze drie boeken. Ze staan al een hele tijd in de kast en dat terwijl ik er eigenlijk wel nieuwsgierig naar ben. De boeken die ik al las van Iris Johansen vielen immers altijd erg goed mee en alleen de cover van Jennifer Government nodigt me al uit om in het verhaal weg te duiken.

2014-07-27 12.14.45Ook naar de boeken op deze foto kijk ik erg uit. De meeste van hen kocht ik op het Boekenfestijn, zowel in Mechelen als Antwerpen. De twee boeken van Kim Harrison vond ik in een Engelstalige tweedehands-boekenwinkel in Gent.

Met welk boek zouden jullie willen starten?

2 gedachten over “Eigen boeken die ik heel graag wil lezen …”

  1. Ik ben nu eerst met de reeks van Karin Slaughter bezig. Ik kan niet wachten om daarna te kunnen beginnen aan Afgesneden van Sebastian Fitzek <3

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.