Foto-update

fotoupdate1Deze post komt vrij regelmatig terug, dus de meeste onder jullie zullen hem al kennen. Naar traditie vinden jullie hier de afgelopen dagen terug in foto-vorm …

 

2014-05-14 15.43.54Mijn laatste bezoekje aan A.Heijn leverde deze nieuwe sultana-smaken op. Ik vind het wel jammer dat de mango blijkbaar vervangen werd door de passievrucht-variant. De mango-versie was mijn favoriet en die kan ik nu niet meer vinden. De nieuwe peer-kaneel editie vind ik gelukkig ook lekker.

2014-05-14 15.44.24Eén van de recepten uit Allerhande die ik onlangs klaarmaakte. Eigenlijk wou ik meteen ook een foto tonen van het eindresultaat, maar dat ben ik (stom, stom, stom) helemaal vergeten. Ik was deze keer wel slim genoeg om meteen al mijn aanpassingen te noteren en dit notities te bewaren, want ondanks al die wijzigingen was het eindresultaat erg lekker.

2014-05-17 19.15.50Nog lekkerder was deze sushi die ik in het leuke gezelschap van mijn nichtjes en schoonzusje ging eten bij Umi in Antwerpen. Lekker eten en goed bijpraten lijkt wel een succesformule voor een toffe avond met vriendinnen te zijn.

2014-05-20 13.31.12Jammer genoeg is dat uit eten gaan niet zo geweldig voor de lijn en door dat mooie weer kreeg ik steeds meer zin in ijsjes. Daarom ging ik op zoek naar een iets dieet-vriendelijkere versie en die vond ik in deze mango-ijsjes. De volgende keer wil ik ook wel eens enkele smoothie-varianten uitproberen. De vormpjes kreeg ik van moeke toen we gingen samenwonen. Ik vind ze echt wel leuk omdat je er zelf volop bij kan variëren in smaken.

2014-05-22 18.50.53Bij de vorige foto-update stond hier hetzelfde doosje, maar dan helemaal gevuld. Ik denk dat het teruggeven van deze lege doos een ‘subtiele’ hint is om het opnieuw te laten vullen met roompralines. 🙂

 

 

2014-05-22 18.51.02Ideetjes & papier liggen alvast klaar, nu nog even voldoende tijd vinden en me eens rustig neerzetten om ze ook effectief uit te werken. Met al die leuke boeken lijkt het er steeds minder van te komen en ik wil graag ook nog een nieuwe lading bladwijzers maken.

 

 

2014-05-22 08.31.17De Amnesty- brief van de maand mei … dit keer eentje voor China.

 

 

 

 

 

2014-05-22 08.50.47 2014-05-22 08.40.04

Doorgaans is het voor mij een onmogelijke opdracht om een kleedje te vinden. Telkens is er wel iets mis met het model waardoor het me niet staat, ook al ziet het er prachtig uit op de paspop. Dit keer had ik echter wel geluk. Terwijl we eigenlijk aan het rondkijken waren voor mijn vriendin, was net ik de gelukkige die twee mooie kleedjes vond, die ook nog eens bleken te passen. Blijkbaar bezorgt zijme niet enkel leuke leestips maar ook nog eens geluk bij het vinden van kleding. Hopelijk werkt dat geluk ook in twee richtingen.

2014-05-22 18.55.35Tja, dat heb je dan met eenmalige acties, dan koop je meteen een hele voorraad. Gelukkig is er nog plek in de kelder om deze voorraad op te slaan. Ik ben nu alleszins goed voorbereid op toekomstige aperitiefhapjes, Zuiderse croques, pastasalades met pijnboompitten, basilicum en zongedroogde tomaatjes, …

 

2014-05-22 18.53.50Eén van de recensie-boeken die ik van Harlequin mag recenseren. De recensie van ‘Eindelijk thuis’ kan je alvast terugvinden op de blog of hier.

3 gedachten over “Foto-update”

  1. Leuke blog om te lezen! 🙂
    En die Sultana-koeken heb ik hier nog nooit gezien. Ik blijf gelukkig tevreden met de bosvruchtenvariant 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.