Gelezen in maart

DSCN4387Ja, het is zover. Er is alweer een nieuwe maand gestart en dat betekent meteen ook dat ik jullie opnieuw een terugblik kan bieden op de boeken die ik de afgelopen maand heb gelezen.

 

 

degloedvanvuurIk begon al meteen met een bibliotheekboek. Meteen ook weer een stapje vooruit in mijn Nora Roberts-ontdekkingsreis dankzij ‘De gloed van vuur‘.  Het eerste boek van haar dat ik een beetje minder vond dan zijn voorgangers, maar waar ik desondanks nog steeds van genoten heb.

 

 

Vervolgens werd het tijd om nog eens een boek uit mijn eigen collectie te lezen. In augustus kon ik vier Engelstalige boeken van Kim Harrison kopen. Ik was daar toen ontzettend blij mee vermits haar boeken maar tot aan het vijfde deel uit deze reeks werden vertaald. Ondanks het feit dat ik echt wel verder wou lezen, was dat me tot nu toe nog maar met één boek gelukt, maar daar kwam in februari dus verandering in toen ik ‘The outlaw demon wails‘ las.

 

DSCN4324Ondertussen had de postbode voor mij een leuk pakket van LS Amsterdam bij, waar ‘Penryn & het einde der dagen‘ van Susan Ee in zat. Een heel leuke kennismaking voor mij, vermits ik dit eerste boek uit de Angelfall-reeks ontzettend goed vond meevallen.

 

 

dezoektochtEn ja hoor, toen kwam Nora Roberts weer even piepen. Dit keer met ‘De zoektocht‘, ik vind het echt heel leuk dat ik nog zoveel boeken van haar kan ontdekken, want ze weet me telkens volledig mee te slepen in haar verhalen.

 

Toen mocht ik opnieuw enkele recensie-exemplaren ontvangen. ‘Op zoek naar jou‘, ‘Op het eerste gezicht‘, ‘Zes maanden zonder‘ en ‘Vanaf nu, altijd waren stuk voor stuk erg ontzettende boeken die ik in snelvaart uitlas. Ik zou jullie wel willen zeggen welk van de vier mijn favoriet is, maar vind het erg moeilijk om er ééntje uit te kiezen.

 

deooggetuigeVan de ontspannende chicklits naam ik even een pauze door als afwisseling (alweer 🙂 ) een Nora Roberts boek mee te nemen uit de bibliotheek. Dit keer was ‘De ooggetuige‘ aan de beurt.

 

Vermits ik al veel recensieboeken en bibliotheek-exemplaren had gelezen haalde ik nog even een eigen boek uit de kast en dat was deze ‘Stoute schoenen‘ van Katie Fforde. Meteen daarna kwam ‘Damian‘ aan de beurt, die ik dit keer niet uit de bibliotheek, maar van een vriendin mocht lenen.

 

DSCN4367Van Boekerij had ik ‘Hemel en aarde‘ van Nora Roberts gekregen, maar vermits ik het eerste deel uit de ‘Het eiland van de drie zusters’-serie nog niet had gelezen, heb ik daar eerst nog even verandering in gebracht.

 

 

DSCN4351Vermits ik voor ‘Dansen op lucht‘ naar de bibliotheek moest gaan en het voor mij blijkbaar onmogelijk is om daar met slechts één boek van terug te keren, had ik ook ‘Sicilië‘ en ‘Rome‘ mee uit de Italiaanse Nachten-reeks van Irene Cao. Die twee boeken vielen me jammer genoeg wat tegen, maar gelukkig had ik meteen ook ‘Perfecte zomer‘ van Abbi Glines ontleend en dat boek zorgde dan weer perfect voor een relaxte avond.

 

Vervolgens mocht ik in ‘Herfstroos‘ beginnen, een boek dat ik van Xander Uitgevers mocht reserveren en meteen daarna heb ik me bij de eerste lente-zonnestralen in de tuin geïnstalleerd in het gezelschap van Nora Roberts’ ‘Nachtmuziek’.

 

DSCN4369Geloof me, ik ben zelf ook geschrokken van het aantal boeken dat ik deze maand las, maar toch volgt er nog ééntje vooraleer ik ze allemaal heb vermeld. Ik las op de allerlaatste dag van februari immers ook nog ‘Zoete overgave‘ van Maya Banks.

Een totaal van 19 boeken dus tijdens de maand maart, ik ben benieuwd hoeveel leuke boeken ik in april ga ontdekken.

 

2 gedachten over “Gelezen in maart”

  1. Ik ben er zelf ook van geschrokken dat ik in maart 20 boeken gelezen heb. Blijkbaar zorgen die KJV-boeken er toch voor dat ik meer lees 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.