Nieuw leesvoer

DSCN4351Gisteren ben ik nog maar eens naar de bibliotheek geweest. Een tijdje geleden had ik enkele boeken gereserveerd en ondertussen had ik bericht gekregen dat er daar twee van voor me opzij waren gezet in Antwerpen. Snel mijn Blossom Books tas gevuld met een eigen leesboek en een gelezen bibliotheek boek vooraleer ik naar de bushalte vertrok. Als ik met het openbaar vervoer onderweg ben heb ik altijd leesvoer mee, je bent immers sowieso een hele tijd onderweg en als ik ondertussen kan lezen is dat geen ‘verloren’ tijd.

 

 

Natuurlijk ben ik er niet in geslaagd om het bij die twee klaarstaande boeken te houden. Ik had immers het geluk dat er ondertussen nog een derde gereserveerd boek was binnengebracht en ik heb meteen ook nog twee Nora Roberts-boeken meegebracht. Het begint een beetje op te vallen ondertussen, maar sinds ik haar werk eind vorig jaar heb leren kennen, neem ik regelmatig één van haar boeken mee uit de bibliotheek.

 

 

DSCN4339Dit zijn natuurlijk slechts tijdelijke aanwinsten, vermits ik ze nadien wel weer terug moet doen. Maar dankzij Uitgeverij Moon heb ik ook een blijvende aanwinst kunnen toevoegen aan mijn boekencollectie. Onlangs vond ik immers onverwachts ‘Half Zwart’ bij de post. Een tijdje terug mocht ik het proefdruk van dit boek lezen. De recensie van dit debuut van Sally Green staat dan ook al een tijdje op de site. De geïnteresseerden kunnen het hier nog eens nalezen. Zelf ben ik natuurlijk heel blij dat ik de proefdruk nu kan vervangen door het echte boek mét artistieke cover.

 

Een gedachte over “Nieuw leesvoer”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.