Sommige dingen …

bibliotheekSommige dingen kan je gewoon nooit teveel hebben. Boeken uiteraard, al probeer ik toch niet meer boeken aan te schaffen dan er in mijn rijtje boekenkasten passen. Volgens sommige zijn dat er heel veel, maar je weet maar nooit wanneer je ooit niet tot aan de winkel of bibliotheek geraakt … één in dat geval zal ik niet snel zonder leesvoer vallen. Sommige mensen hamsteren dus suiker en conserven in, ik heb schrik om ooit zonder boeken te vallen. 

 

Verder kan je hier ook een hele hoop Forever Friends-verzamelstukken vinden én zo’n 1760 verschillende theezakjes. Tja, ik verzamel dus geen muntstukken of postzegels maar berenbeeldjes/bekers en theezakjes van zo’n beetje de hele wereld.

 

 

DSCN4345Soms lijkt het er echter op dat ik naast die drie verzamelingen ook nog van iets anders een heuse collectie aan het vergaren ben. Ondertussen heb ik hier immers een vrij uitgebreid gamma van notitieboekjes liggen. Van memo-blokken en dunne schriftjes tot mini-notitieboekjes (in handtasformaat) tot blanco boeken met een prachtige kaft. De exemplaren op deze foto zijn degene die binnen handbereik lagen. 🙂

 

 

Wanneer ik als tiener bij een CASA binnenliep, kwam ik gegarandeerd buiten met een nieuw notitieboek. Vroeger werden die als dagboek volgeschreven, maar ook al hou ik ondertussen al lang geen dagboek meer bij, toch worden die mooie boeken nog steeds volop gebruikt. Eentje om te noteren aan wie ik bepaalde boeken heb uitgeleend, eentje voor gedichten in neer te pennen en dan weer een ander waar allemaal ideetjes in staan van kaarten die ik wil maken. Of het nu plotse ingevingen, To do-lijstjes of teksten zijn … ik noteer ze gegarandeerd in één van die mooie exemplaren.

 

 

DSCN4338Ondanks het feit dat ik al een mooie collectie heb, kon ik dit uilen-memoboekje niet weerstaan. Gelukkig kwam ik het tegen bij Action en kostte het me dus amper iets. Bovendien past mijn uil-bladwijzer er perfect bij én ga ik nu mijn ‘Wil ik lezen’-lijst dus ook eens uitschrijven in plaats van enkel op de computer. 😉

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.