Hier is hij dan …

blogDe laatste weken leek het wel alsof ik meer met mijn neus tussen de html-coderingen zat dan tussen mijn favorieten boeken.

Het invoeren van twee jaar aan oude blogposts is dan wel een leuke reis naar het verleden, het neemt wel wat tijd in beslag. Het aanpassen van elke individuele pagina van deze site zelfs nog wat meer. Er moeten nog enkele zaken worden aangepast en toegevoegd maar …

ik vind dat het voorlopige resultaat echt wel gezien mag worden.  Ik droomde al een tijdje van een mooie en overzichtelijke blog  waar je geen eeuwigheid moest scrollen vooraleer je aan het einde van je pagina kwam én vooral een plek waar bezoekers konden reageren op mijn blogposts.

Nu heb ik al wel vrij lang een blog, maar vooral de eerste jaren maakte die slechts een beperkt deel uit van de site.  Helemaal in het begin bestond die site uit niet meer dan effen paarse en blauwe pagina’s met een massa tekst. Heel druk en totaal niet overzichtelijk. Vervolgens werd de site in deze Papyrus lay-out gegoten.

papyrusDat was al een hele verbetering, maar al snel bleek dat het toch niet ideaal was voor wat ik in gedachten had. Toen vond ik echter deze ‘Birds on a wire’-template en die vind ik echt super.  Hij past perfect bij de naam van de site, is veel lichter en overzichtelijker, … Met html-code kan ik al wat overweg, maar de code die achter de lay-out van deze site en blog zit gaat mijn petje te boven. Mijn echtgenoot heeft me hier dan ook ontzettend mee geholpen.

Gelukkig maar want nu heb ik een blog én site die handig zijn voor mij en hopelijk ook voor jullie. Ik zie er ontzettend naar uit om reacties en suggesties van jullie binnen te krijgen. In het verleden bestond deze mogelijkheid niet en op de duur lijkt het wel alsof je je gedachten en recensies het luchtledige instuurt.  Daar wou ik graag verandering in brengen én dankzij mijn echtgenoot is dat gelukt.  Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.

2 gedachten over “Hier is hij dan …”

  1. Proficiat met je nieuwe blog!
    Hij ziet er alvast super uit 🙂
    Ik ben je al aan het volgen en nu ga ik even rondkijken!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.