Het hele jaar door jarig …

DSCN4333Nu ja, zo lijkt het alleszins.  Het is dat of ik ben echt zo ontzettend braaf dat de Sint niet enkel op 6 december langskomt maar het hele jaar door.  🙂 Het is wel een heel leuke manier om je dag te beginnen wanneer de postbode aan je deur staat met een pakketje nieuwe recensieboeken. Doorgaans is dat één boek per keer, maar dit keer was het een heus pakket. Via Lannoo kreeg ik immers deze vijf boeken van Boekerij toegestuurd. Momenteel ben ik alvast halfweg in ‘Op zoek naar jou’ van Jennifer Probst. Heerlijke ontspanning, maar daar kunnen jullie dus binnenkort meer over verwachten in een nieuwe recensie.

Dankzij deze foto weten jullie alvast welke recensies jullie de komende dagen nog te wachten zullen staan.

DSCN4324Het vorige pakket dat ik mocht ontvangen was ‘Penryn en het einde der dagen’ van Susan Ee dat werd uitgegeven door LS Amsterdam. Maar dat boek heb ik zo snel uitgelezen én gerecenseerd dat de recensie eerder op de site stond dan de foto van het postpakket. Binnenkort komen de links naar de website hier ook bovenaan de blog te voorschijn, maar vermits dit nu nog niet het geval is laat ik (nieuwe) bezoekers al vast weten dat je het recensie-overzicht ook terugvinden op de Zwartraafje-site.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.