Dankjewel!

storyhuntersEen tijdje terug was Storyhunters jarig. Niet de mensen die deze leuke blog draaiende houden, maar de blog zelf werd in de bloemetjes gezet vermits hij exact één jaar bestond. Eigenlijk klopt het niet helemaal wat ik zeg … het waren immers de mensen die hen volgden die pakjes kregen.


Joanne, Annabel, Ellis, Esmee, Patricia en Melanie vierden de eerste verjaardag van hun boekenblog tijdens een heuse feestweek. Een week met allerlei leuke winacties én ik had het geluk om bij één van die wedstrijden in de prijzen te vallen.

 

DSCN4337Zo komt het dat ik deze week een leuk pakketje uit de brievenbus kon halen met daarin het Papierboek. Eigenlijk is de timing perfect, de laatste tijd ben ik zoveel aan het lezen dat ik nog amper aan knutselen toekom, terwijl er hier nog een deel heel kaartjes-in-wording liggen te wachten tot ze worden afgewerkt.

 

DSCN4336Bovendien ligt er een lange lijst met kaarten-ideetjes te wachten om te worden verwezenlijkt. De lijst is misschien niet zo lang als mijn ‘wil ik lezen’-lijst, maar toch wel vrij omvangrijk. Binnenkort gaan hier dus ongetwijfeld weer enkele nieuwe kaarten de revue passeren en enkele daarvan zullen met het papier uit dit boek gemaakt zijn. Ik heb alvast enkele ideetjes nu ze nog goed uitwerken.

3 gedachten over “Dankjewel!”

  1. Gaaf dat je die gewonnen hebt 😀 Dat lijkt me ook wel een heel apart boek 🙂 Ik heb zelf De Legende van Atargatis gewonnen tijdens de feestweek 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.