Blog-time

Het weekend is alweer bijna op zijn einde, hoog tijd dus om hier een nieuwe blogpost te plaatsen. De tijd lijkt zo ontzettend snel te gaan en nu het september is en de dagen plots een pak korter worden, valt dit nog veel meer op. Is eventjes nadenken wat er sinds mijn laatste post gebeurd of veranderd is….

 

64Nu het de voorbije week nog steeds mooi weer was heb ik twee nieuwe salades uitgeprobeerd en receptjes kan je ondertussen al terugvinden op de site. De Piemontese salade met ondermeer aardappel en hesp-blokjes was de eerste die ik maakte, maar het was vooral de fruitige rijstsalade met kip en een kerrie-honingdressing die het lekkerste en tegelijkertijd ook het speciaalst was.

 

DSCN3784Na een ontzettend leuke bijpraat-dag … ja hoor, je leest het goed een heuse bijpraat-DAG (en zelfs dan hebben we nog niet genoeg tijd gehad) kwam ik thuis en werd die dag nog meer geslaagd door de pakjes die me lagen op te wachten. Ik had ze helemaal zo snel nog niet verwacht, maar gelukkig wilden de buren ze voor me aanpakken toen de postbode aan de deur stond. In ieder geval ben ik heel blij met mijn eerste twee recensieboeken. Ondertussen heb ik ze al kunnen lezen en wat ik er van vond kan je terugvinden onder de recensie-rubriek.:)

 

DSCN3785Bij ‘Firelight, Ziel van vuur’, het boek dat uitgegeven werd door BlossomBooks, zaten ook deze leuke stickers. Echt wel een geval waarbij de waarheid ‘zwart op wit’ gedrukt staat.

Een tijdje geleden zei een vriendin me dat ze graag ging winkelen in Bergen-op-Zoom. Zelf was ik daar nog nooit geweest, maar sinds vrijdag is daar verandering in gekomen. Ik snap nu ook wat die vriendin er zo leuk aan vond. Het zijn immers toch net iets andere winkels dan we hier bij ons gewoon zijn, al vind je er evengoed ketens terug die we hier ook kennen. Het was vooral leuk dat de winkels allemaal vrij dicht bij elkaar liggen. Dat bij hen de solden langer doorlopen als bij ons was natuurlijk heel goed meegenomen. Ik ben sowieso al blij wanneer ik iets tegenkom dat ik mooi vind en dat vervolgens ook nog lijkt te passen. Maar wanneer je dan ook nog eens een serieuze korting krijgt is het natuurlijk alleen maar leuker. Bovendien ben ik nu eindelijk ook eens tot bij een Xenos geraakt. Echt wel een winkeltje voor mij. 🙂 Dankzij hen heb ik nu ook een bewaardoos waarin je 24 versierde cupcakes kan transporteren. Die gaat zeker nog van pas komen binnenkort. Ook een tweede silicone-vel voor macarons op te bakken werd aan de verzameling bakmateriaal toegevoegd, want blijkbaar was één echt niet voldoende.

 

DSCN3777Naar wekelijkse gewoonte zijn er ook weer enkele nieuwe kaartjes bijgekomen. Die van de voorbije week kan je terugvinden bij de Varia & Vlinderkaartjes. Maar hier is er alvast ééntje om jullie een idee te geven

Normaal had ik vandaag met een vriendin naar de Boekenmarkt in Sint-Amands geweest. Blijkbaar is die heel bekend, terwijl ik, als grote boekenfan er nog nooit van had gehoord. Jammer genoeg kon ik uiteindelijk niet gaan. Erg jammer natuurlijk, al denken de planken van de boekenkast die dat eventuele extra gewicht zouden moeten dragen, daar waarschijnlijk anders over.:)

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.