Foto-update

DSCN3755En er is alweer een week voorbij. Ligt het aan mij of vliegt de tijd echt ontzettend snel? Nu ja, dat betekent ook dat het weer tijd is voor een nieuwe wekelijkse blogpost. 🙂 Dit keer vooral eentje met enkele foto’s. Bijvoorbeeld die van deze cupcakes die ik voor de verjaardag van mijn broertje maakte.

 

posterfallenangelsDe blikken doos kocht ik bijna een jaar geleden bij ‘Fallen Angels’ in Gent. Toen had ik al het plan om ze te vullen met bijhorende cupcakes en vermits het er met kerst niet van kwam, had mijn broer ze nog van me te goed. Dankzij deze foto, die ik op de Fallen Angels-pagina had gepost, werd ik de voorbije dinsdag ‘Fan van de dag’ en hierdoor mocht ik bij hen een poster gaan uitkiezen. De perfecte timing vermits ik de dag nadien met een vriendin in Gent had afgesproken. Natuurlijk heb ik eerst gekeken of er geen posters waren met boeken of cupcakes, maar vermits die er waren heb ik voor dit exemplaar gekozen. Eigenlijk vind ik die retro-posters wel grappig.

 

DSCN3760Naast uitgebreid bijpraten, een noodzakelijk iets, waardoor de tijd blijkbaar nog sneller voorbij vliegt, kwamen we ook langs een tweedehandse boekenwinkel met allemaal Engelstalige boeken. Je begrijpt natuurlijk wel dat we daar sowieso even binnen moesten gaan en ik ben echt blij dat we dat deden, want ook al dacht ik er op het eerste zicht niets te vinden, toen ik in het omdraaien bijna een stapel boeken omver liet vallen, ontdekten we deze vier boeken. Het lijkt wel alsof deze week het geluk me toelacht, want toen ik na het lezen van de eerste vijf boeken uit deze reeks ontdekte dat de overige boeken niet vertaald werden was ik me al aan het afvragen waar ik ze voordelig op de kop zou kunnen tikken. Vier boeken voor 13 euro leek me alleszins een goede zaak. Binnenkort kan ik dus verder lezen hoe het Rachel Morgan vergaat. 🙂

 

DSCN3742Verder heb ik deze week nog enkele nieuw gemaakte kaartjes op de bus gedaan. Eerst een jubileum-kaartje voor een koppel dat graag puzzelt, vervolgens een verjaardagskaart voor mijn vake (die postzegels verzamelt, al hadden jullie dat waarschijnlijk al wel door wanneer je het kaartje zag), ééntje voor mijn broer (die de Minions erg grappig vindt), ééntje voor de schoonzus die net als ik van het decoreren van cupcakes houdt en een kaartje voor mijn vriendin en haar echtgenoot hun huwelijksverjaardag. Het laatste kaartje vond ik zelf eigenlijk het mooiste maar ook de andere foto’s kunnen jullie bekijken als je even naar de creaties-rubriek gaat.

 

DSCN3747Eens nadenken wat ik nog in elkaar heb geknutselt … Ah, een boeketje bloemen die je geen water moet geven voor mijn schoonzus 🙂 Je kan het op de foto misschien niet goed zien, maar het zijn eigenlijk allemaal kunststoffen bloemen voor in je haar.

 

DSCN3756Maar ook deze vanille-macarons met witte chocolade. Ondertussen ligt er hier ook een sjaal-in-wording, een kruisjessteekwerk-in-wording en een armband-in-wording. Tja, ik heb nogal veel hobby’s, maar dat hadden jullie vast al gemerkt. Bovendien heb ik nog een aantal ideetjes voor een nieuwe lading kaartjes. Misschien wordt het zelfs al tijd om aan een lading kerstkaartjes te beginnen werken.

 

DSCN3751Van de nicht van mijn echtgenoot die onlangs op bezoek kwam (en die ook jarenlang mijn klasgenootje was) kreeg ik ook deze leuke cupcake-cadeautjes. De grote cupcake-pot gaat sowieso dienst doen als koekjespot, al moet ik dan wel eerst nog eens een lading verse koekjes bakken.

 

 

 

DSCN3753

En de laatste dagen heb ik vooral weer veel aan de site gewerkt. Zo vond ik de recensie-pagina niet overzichtelijk genoeg. Er is wat tijd ingekropen maar ik hoop dat jullie hem nu, net als ik, duidelijker vinden. Er staan ook enkele nieuwe recensies bij, maar jullie hebben er sowieso nog enkele van me te goed … ‘Een verleidelijk voorstel’ van Katie Fforde, ‘Godin bij vergissing’ van P.C. Cast, ‘Notorious Nineteen’ van Janet Evanovich, …. Maar nu is het eigenlijk hoog tijd om deze blogpost af te ronden zodat ik kan beginnen in ‘Midnight Rising’ van Lara Adrian. 🙂

 

Mochten jullie nog tips hebben voor deze site, of een vraag … dan mag je die gerust achterlaten in het gastenboek of een mailtje sturen naar cupcakes at zwartraafje dot be . Ja, ik weet dat het er zo ongelofelijk belachelijk uitziet, maar ik heb geen zin om de hele tijd junkmail van tussen mijn inbox te verwijderen. Ik beantwoord veel liever eventuele vragen over boeken, receptjes, ….

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.