Button up :)

 

DSCN3713Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt, vermits er wat meer tijd tussen deze en de vorige blogpost zit, maar ik heb het nogal druk. Met lezen, voor elk boek van mijn ‘wil ik nog lezen’-lijst dat ik uitlees, lijken er wel 3 bij te komen dankzij alle tips die ik krijg van vriendinnen en mede-boekenwormen. 🙂 Maar ik heb ook een heel deel nieuwe kaartjes gemaakt.

 

DSCN3718Van mijn moeke had ik immers een hele lading knopen gekregen, in verschillende kleuren en maten en daar ben ik dus mee aan de slag gegaan. Ook hier telt hetzelfde als bij de boeken. Ik heb veel te veel ideetjes van kaartjes die ik nog wil maken. En dat telt eveneens voor al die sjaals, handwerkjes, juweeltjes en recepten die ik ooit nog eens wil uittesten.

 

En zo durft het wel eens voorvallen dat de nieuwe blogpost wat wordt uitgesteld. 😉 De voorbije week heb ik weer twee nieuwe muffin-recepten uitgeprobeerd. Het eerste vond ik persoonlijk erg lekker, want dieet of niet, een nieuw recept moet je sowieso voorproeven voor je het kan uitdelen. En bij deze bosbessenmuffins met een krokant kaneel-crumble korstje vond ik dat helemaal niet erg. Eergisteren heb ik dan kaasmuffins met chocolade gemaakt, naar een receptje uit Libelle en dat viel ook erg goed mee. Al zijn het wel twee totaal verschillende muffin-soorten. Je kan beide terugvinden in de receptenrubriek.

 

lokroepOndertussen is ook het boek dat ik tijdens de Leesmarathon won, aangekomen met de post. En enkele dagen later stak er een mooie poster van Blossom Books in de brievenbus. Ik heb die er maar snel uitgehaald voor hij helemaal gekreukt was en ondertussen heeft hij al een mooi plekje in de boekenkasten gekregen.

DSCN3725Nu nog eens goed nadenken over wat ik met de ‘Reading is for Awesome People’-stickers ga doen. De bladwijzer van Tahereh Mafi die ik er ook nog bij zat vind ik ook erg leuk. Vooral omwille van de zin die er opstaat. “Het liefst zou ik de woorden in mijn zak steken, zodat ik ze af en toe kon aanraken om mezelf eraan te herinneren dat ze bestaan.” Helemaal toepasselijk dus voor iemand als ik, die vrijwel altijd een boek bij zich heeft. 🙂

 

DSCN3728

 

Enkele dagen geleden haalde mijn FB-pagina ook zijn 100 volgers, zodat ik eindelijk een winnaar kon trekken voor de Giveaway-actie die al een tijdje liep. Die winnaar heeft ondertussen haar drie kaartjes naar keuze al gekregen dus wordt het misschien wel tijd dat ik aan een nieuwe Giveaway-begin te denken. Misschien een kaart + bladwijzer naar keuze bij 150 volgers, en een sjaal naar keuze bij 200 volgers. Wie weet hoelang duurt het vooraleer ik die eventuele winnaars kan trekken. 🙂

 

Voor de geïnteresseerden, de bewuste Zwartraafje Facebook-pagina kan je hier terugvinden. De foto’s van de zelfgemaakte sjaals en kaartjes die ik hier post zijn een pak groter én dus ook duidelijker dan die op de site.

 

En jullie hebben nog een tweede link te goed van me, want dankzij de mensen van Adorable Books kunnen jullie , indien jullie benieuwd zijn naar hoe mijn online boekenplanken er in het echt uitzien, hier terecht. 🙂

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.