Blog-thema’s

blogIk vroeg me al een tijdje af waar andere mensen het over hadden in hun blog. Een beetje research leerde me vooral dat ik af en toe zonder inspiratie zit omdat vele eventuele blogposts al in de andere rubrieken op mijn site aan bod komen.

Vrij veel mensen hebben het immers over een nieuw ontdekt recept dat ze hebben klaargemaakt en waarvan ze ineens ook een foto laten zien. Mocht ik dat bij alle recepten die op de site staan gedaan hebben dan was ik ondertussen al lang genomineerd voor spamster van het jaar. πŸ™‚

bloggenEr bestaan ook erg veel blogs van creatieve mensen die aan elke nieuwe creatie een blogpost besteden. Meerdere foto’s met af en toe een how-to of iets meer uitleg over hun inspiratie voor dat specifieke knutselwerk.

Ik heb dat toen ik met deze nieuwe site startte overwogen, maar dacht dat het overzichtelijker zou zijn voor eventuele bezoekers wanneer ze snel iets terug konden vinden onder de exacte rubriek. Vermits ik bij mijn sjaals steeds gewoon iets improviseer kan ik jullie niet echt een patroon of how-to aanbieden. Hetzelfde telt voor de kaartjes. De laatste keer had ik een hele reeks vlinder-kaartjes gemaakt, maar verder valt daar niet veel meer over te melden. Of ik zou van elk materiaal moeten melden waar ik het gekocht heb. Ik ging er vanuit dat mensen vooral interesse zouden hebben voor de foto’s. Jammer genoeg staan die op deze site in een klein formaat omdat het anders een eeuwigheid duurt vooraleer zo’n pagina volledig geladen is. Op mijn Facebook-pagina kan je de sjaals en kaartjes wel in het grotere formaat bekijken. Toch net iets anders om eventuele details duidelijk te kunnen zien. En mochten jullie ooit een vraag hebben over een bepaalde creatie dan wil ik die heel erg graag beantwoorden, dus je moet zeker niet twijfelen om een vraag achter te laten in het gastenboek.

Door die beslissing van ondertussen reeds een jaar geleden, is het dus wel handig om iets op te zoeken, maar wordt het soms wel moeilijk om een onderwerp voor een nieuwe blogpost te bedenken. Het zou handiger zijn mocht ik een zoek-functie hebben. Hopelijk zijn er toch enkele mensen die iets aan deze blog hebben ondanks het feit dat je er vrijwel ‘chronisch’ door moet scrollen. πŸ™‚

44Voor de mensen die dit maar niks vinden … gebruik de links in de linkerkolom die je interessant vind klinken. Daar vind je ook enkele links terug die er altijd blijven staan … de ene naar een pagina met al mijn ooit geschreven pogingen tot gedichten en lyrics. De andere is een overzicht van mijn ondertussen vrij uitgebreide verzameling theezakjes. Ik ben er mee gestart toen ik 9 jaar was, en ondertussen (vele jaren later πŸ˜‰ ) is dat ene eerste theezakje uitgegroeid tot een verzameling van meer dan 1400 verschillende theezakjes. Die pagina is dus vooral voor mij ook erg handig om ‘snel’ op te zoeken of ik een bepaald zakje al wel/niet heb.

Die online research leerde me ook dat er naast blogs over voeding en creativiteit ook enorm veel blog(st)ers over make-up producten schrijven. Laat dat nu net iets zijn wat ik amper gebruik. Ik was enorm verbaasd over de hoeveelheid blogs die rond dit thema handelen. Er bestaan al ontzettend veel verzorgingsproducten (daar ben ik me natuurlijk wel van bewust) maar er bestaan dus duidelijk nog veel meer blogs die over deze producten schrijven. Hun favorieten, hun bevindingen, tips en how-to’s, … Ik kan jullie nu alvast melden dat dit een onderwerp is waarover ik het niet zal hebben in deze blog.

Ik kan jullie laten weten wat mijn favoriete deo (Niveo roller met jasmijn) en parfum (Zen van Shiseido en White Musk van Body Shop) zijn, maar make-up producten gebruik ik dus zo goed als nooit. Die enkele keren dat ik me er wel aan waag, transformeer ik tien minuten na het aanbrengen ervan bij de eerste keer in mijn ogen wrijven meteen in een pandabeer. πŸ™‚

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.