Short, shorter … but still a post

Deze week eventjes geen tijd voor een uitgebreide post. Maar vermits ik toch nog steeds regelmatig ‘iets’ van me wil laten horen, snel deze korte post tussendoor.

 

DSCN3304Na enkele cupcake-loze maanden ben ik dit weekend toch nog eens aan het decoreren gegaan. De Puppeteers speelden in Sint Niklaas immers een Malifaux-tornooi en vermits mijn echtgenoot daar ook aan meedeed, heb ik voor een lading ‘cheerende’ cupcakes gezorgd. In Las Vegas moet je doorgaans op je dobbelstenen laten blazen om geluk te hebben bij het dobbelen, in Sint Niklaas moesten ze ze het voorbije weekend gewoon verorberen. 🙂

 

Voor mijn broer zijn groepje heb ik ook nog eens enkele keren geprobeerd om een songtext te schrijven. Na jaren niets geschreven te hebben is het wel vreemd om opnieuw te beginnen. Je kan de teksten terugvinden op deze site, maar ik vind het vooral leuk om het eindresultaat nadien te beluisteren. Het is immers heel interessant om te horen hoe zij die tekst verwerken in één van hun nummers. Van de laatste vier teksten die ik schreef, waren er drie voor hen, maar misschien heb ik binnenkort ook wel terug de smaak te pakken.

 

DSCN3373En ik heb ook een heel lading nieuwe kaartjes gemaakt. Dit keer allemaal met vlinders. Echt wel opvallend hoeveel totaal verschillende kaartjes je kan maken met twee paar stempels en een vlinderpons. Andere kleuren geven natuurlijk meteen een ander effect, maar terwijl het ene vrij strak en elegant is, is het andere dan weer net zonnig en vrolijk, … Ga gerust eens een kijkje nemen, de foto’s staan ondertussen allemaal online. Als je grotere foto’s wil bekijken kan je ook terecht op mijn Facebook-pagina. In een volgende post zal ik het daar wel iets uitgebreider over hebben, maar als je gewoon op Zwartraafje zoekt, kom je me zeker tegen.

 

Tot binnenkort!

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.