Nieuw leesvoer

DSCN3227Joepie! In mijn laatste blogpost had ik het nog over mijn deelname aan de wedstrijd van the House of Books die hun 12,5 jarig bestaan vierden en ja hoor het duimen had effect … of ze vonden mijn inzending echt wel leuk … ik was alleszins bij de gelukkige en mocht zelf kiezen welke drie boeken ik van hen wou krijgen. Dus heb ik natuurlijk wat tijd doorgebracht op hun site maar eigenlijk had ik al gauw beslist welke boeken ik wou. En ik was natuurlijk heel erg blij toen die dit weekend al geleverd werden.

 

Het toeval wil dat ik die week ook had meegedaan om tickets te winnen voor de screening van de verfilming van het eerste deel uit deze reeks van Garcia & Stohl. En ik had het geluk om opnieuw in de prijzen te vallen, want deze zondag ben ik samen met een vriendin naar ‘Beautiful Creatures’ kunnen gaan kijken, nog voordat hij uitkomt.

 

Deze ene keer heb ik dan toch maar een uitzondering gemaakt op mijn gewoonte om telkens eerst het boek te lezen vooraleer ik de verfilming zie. Vermits ik tot nu toe het boek steeds beter vond als de film en ik ‘Beautiful Creatures’ heel graag heb gezien, ben ik erg nieuwsgierig naar de boeken.

 

Mochten jullie dus eventjes niets van me horen, dan weet je dat ik naar goede gewoonte weer even met mijn neus tussen de boeken zit. 🙂

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.